reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja właśnie powycierałam z nudów podłogi (moje słonko śpi), a w kuchni robi mi się gorąca czekolada:tak:. Chyba wpadłam w nałóg;-):-).
Aga - pisz jaka pogoda u Was, jest szansa jutro na jakieś słońce:confused:
Miałam iść z małym się wietrzyć, ale się rozpadało i wystawiłam go na balkon. Długo tam nie posiedział, ale zawsze coś.

reklama
Zuzia u nas pada caly dzien, takze pewnie u Was bedzie jutro to samo;-) ;-) Z ta goraca czekolada to wodzisz mnie na pokuszenie:tak: ;-) :cool2:

My dzisiaj przemieszczalismy sie tylko samochodem, bo inaczej nie dalo rady:tak:

Aga - ale mnie zdołowałaś tymi wieściami o pogodzie:-:)-:)-(. A co do czekolady, to widzisz kochana, ja też jestem na diecie, tylko, że odwrotnej do Twojej;-):-D:rofl2::evil:.
No i moje dziecko zostało obudzone przez odgłosy odkurzania z góry:wściekła/y:. Boże, co oni tam mają za odkurzacz:szok:, w życiu nie słyszałam takiego szorowania o podłogę:surprised::surprised::surprised:.

Zuzia bo moze to nie odkurzacz, tylko zwykla szczota!:tak: :-D

Moj maly tez teraz cos marudzi, podciaga sie teraz wszedzie, normalnie nie nadazam.:szok: :szok: :szok: Obcielam mu przed chwilka grzywke, bo juz taka dluga mial, ze mu w oczka wchodzila, jakos smiesznie teraz wyglada:tak: :-D
Dzisiaj pierwszy raz kupilismy herbatniki "dzidziusiowe":tak: :-D i dalismy mu jednego, wpierniczyl jak nie wiem:szok: :tak: Wy tez juz podajecie swoim dzieciom przeznaczone dla nich ciasteczka??

aga Moje dziecko jak mialo 10 miwsiecy to tez jej kupilam takie herbatniki dla niemowlat.Tez jak dostala to pieknie jadla ale uwazaj bo jesli sa takie jak te co ja kupowalam czyli jak prawdziwe herbatniki takie raczej twarde to moze dziecko sie zadlawic .Moja corka kilka razy sie nimi zakrztusila i przestalam jej dawac to,tylko kupilam jej zwykle biszkopty i jeszcze sprawdzam w sklepie zawsze czy sa miekkie.To taka tylko moja rada z wlasnego doswiadczenia.Ja odradzam.

Iwonka no wlasnie te ciasteczka, ktore my kupilismy to biszkopty, pomylilam nazewnictwo:tak: :baffled: :baffled: Mam zamiar malemu dawac raz na jakis czas, w kazdym razie nie codziennie, bo zawieraja cukier, a na niego ma jeszcze czas:tak: :-)

Hej,mamy siedzace w domach!Mozna sie przylaczyc?Mam podwojnie przechlapane,nie dosyc,ze siedze w domu z dziecmi, to jeszcze pracuje w domu,nie ma to jak wlasny biznes ,hehe...No,z ta praca to jest tak,ze da sie jedynie cos zrobic,kiedy dzieci spia.Albo w niedziele,po podrzuceniu ich do dziadkow.Pozdrawiam:-)

Iwonka no wlasnie te ciasteczka, ktore my kupilismy to biszkopty, pomylilam nazewnictwo:tak: :baffled: :baffled: Mam zamiar malemu dawac raz na jakis czas, w kazdym razie nie codziennie, bo zawieraja cukier, a na niego ma jeszcze czas:tak: :-)
No to dobrze bo dziwie sie ze takie herbatniki dla niemowlat dopuszczaja do sprzedazy jak np.MISKOPTY naprawde przezywalam chwile grozy gdy moje dziecko sie krztusilo.To samo jest z jablkiem,jezeli nie jest starte to tez mozna sie zakrztusic.

Witam nowa mame

ja już spadam ,mój chop strasznie marudny dzis jest ,chyba coś w powietrzu jest ,bo ja tez nie w sosie jestem
do jutra :tak:

reklama
Do góry