reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
shady ,tak to z tymi chłopami jest :baffled:
Iwonka ale fajnie że juz sladu prawie nie ma ,bo moja Emi to jak troglodyta wyglądała z wielgachnym czołem:zawstydzona/y: Abiseptol podobno jakiś niebezpieczny jest ,to już kiedyś dawno temu o tym mówili ,i wtedy gadali że już go nieprodukuje sie ,ale jak widać wciąż w obiegu jest :no:

Zuzia ja samej to bym tez nie zostawiała jej na ogródku ,bo jeszcze jest za mała ,pisałam tak ogólnie ze niemogłabym jej tam samej zostawić nawet jak starsza będzie ,taki burdel :no: :baffled:

Heja Kobietka
na poczatek chce powiedziec ze wspolczuje wszystkim mamom ktore nie moga same wyjsc z domu np do kolezanki na pierdolki, moj maz jest na szczescie na tyle wyrozumialy ze wie o tym ze jak wyjde sama do kolezanki to mam lepszy humor przez kilka nastepnych dni, nawet nieraz mnie zmusza do wyjscia,
moj maly naszczescie narazie nie ma kataru ani nie jest chory- niedawno bo na swieta w szpitalu z nim lezalam mial zapalenie oskrzeli, teraz staram sie pilnowac go przed chorobami mam nadzieje ze do wiosny mi sie uda

witam

a ja mam teraz czas dla siebie, bo mała śpi, a na obiad zamawiamy dzis kebaba mniam, mniam :-)

shady u nas jest podobnie, jak mam problem bo chce wyjść (i to niekoniecznie w swojej sprawie) to słysze: "poproś babcię" :wściekła/y:

iwonka u nas z biseptolem było tak, że mała miała tylko katarek i trochę zaczerwienione gardło, a ten przepisał biseptol i to 3 razy dziennie przez 5 dni, ja na poczatku nawet nie wiedziałam że to antybiotyk, nie dałam jej tego i po 2 dniach było OK,
a potem pogadałam z kilkoma osobami, które tez leczą dzieci u tego lekarza, to on wszystkim przepisuje biseptol :wściekła/y::wściekła/y:

Heja Kobietka
na poczatek chce powiedziec ze wspolczuje wszystkim mamom ktore nie moga same wyjsc z domu np do kolezanki na pierdolki, moj maz jest na szczescie na tyle wyrozumialy ze wie o tym ze jak wyjde sama do kolezanki to mam lepszy humor przez kilka nastepnych dni, nawet nieraz

o prosze ,to moze twój mąz spotka się z naszymi i powie co i jak ,to może nasi też nas będą wyganiać same na ploty :tak: :szok: to by było coś:-D :-D :-D

a mój mi wczoraj powiedział, ze jak Majka pójdzie spac to ja mogę sobie wychodzić, tylko że jak dla mnie to troche za późno, bo jak majka idzie spać, to wole sobie wziąść cieplutką kąpiel i położyć w miarę wczesnie spać, zwłaszcza że mała ostatnio źle śpi w nocy

A ja chodze razem z Emilką do kumpel ,szczeólnie do tych które maja dzieci ,żeby troszę sie z innymi dzieci pobawiła,my pijemy kawkę a dzieciaki się bawią i tak jest ok ,a wieczorem to do kogo ja mam isć ?:eek:

reklama
moj zostanie z Maciem tylko ze jak tylko wyjde to Maciejka laduje u dziadkow...to sie nazywa opieka nad dzieckiem:no: :-)

Do góry