reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A dziękuję :) Ten się dostał mojej młodszej, a starszej robię czarnego bo takiego chce... szkoda tylko że przy czarnym gucio widzę co robię, ale dam radę :) Wybrała już mu oczka - jedno miodowe, drugie niebieskie = zobaczymy jak to wyjdzie :)

Moje też właśnie zaczęły term break - wynudzą się strasznie bo pogoda do kitu i nawet sobie nie połazimy :/

Zdrówka dla wszystkich :)

Jak tam dziewczyny kwaranntanna wam mija... bo ja nie bardzo zauważam różnicę [emoji23][emoji23][emoji23]
FB_IMG_1585276717563.jpeg

Jak tam dziewczyny kwaranntanna wam mija... bo ja nie bardzo zauważam różnicę [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1097561
Dobre [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja siedzę w domu praktycznie od końca lutego. Jedno jest pewne. Po wszystkim psychiatryk mnie czeka jak nic. U nas wyjście na spacer to była codzienność, teraz jest meeega ciężko.

Dziewczyny, za zgodą głównej zarządzającej, administratorki BB - Ani, zapraszamy wszystkich zainteresowanych do zadawania pytań, na które odpowiedzi będą przedstawione podczas spotkań ze specjalistami. W najbliższej przyszłości odbędą się dwa:

28.03 - spotkanie z psychiatrą - Jackiem Stasiukiem

Link do: 28.03. spotkanie online z psychiatrą Jackiem Stasiukiem

30.03 - spotkanie z fizjoterapeutką dziecięcą - Natalią Orzech

Link do: 30.03. spotkanie online z fizjoterapeutką dziecięcą Natalią Orzech

Pytania można zadawać w wątkach, do których link zamieściłam powyżej. Jednocześnie zapraszam do zapoznania się z treścią poprzednich spotkań, z których nagrania umieszczone są w jednym zbiorczym wątku, o tutaj:

Link do: Rozmowy ze specjalistami. Nagrania do odtworzenia.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Jak tam dziewczyny kwaranntanna wam mija... bo ja nie bardzo zauważam różnicę [emoji23][emoji23][emoji23]
Padłam i nie wstaję - jakie to prawdziwe :laugh2: Na szczęście moje już na tyle duże że nawet się wykąpię za zamkniętymi drzwiami już :cool2:

U nas kwarantanna... od niedzieli do wczoraj codziennie ok półtorej godziny spacer po pustym parku i robienie lekcji bo mają online. W zasadzie - choć nie jestem katoliczką to się modlę - ale nie o siłę żeby to przetrwać - tylko o cierpliwość żeby dzieci nie pozabijać. Nie wiem jak wasze dzieciaki, ale moje jak za długo ze sobą przebywają - to się żrą jak dwa wściekłe koty. Nie raz w tym tygodniu miałam ochotę je złapać za fraki i wystawić na podwórko :wściekła/y: Nie przeszkadza mi że robię z nimi lekcje, że muszę im sporo tłumaczyć, nie przeszkadza mi też, że muszę to wszystko tłumaczyć po angielsku - przy okazji sama się słówek uczę. Ale jak kończą robić lekcje... 30 min zabawy i... wojna... Mamoooooo bo Kajaaaaa.... Mammoooooo bo Emiiii.... a ja w myślach rozszarpuję obie, bo wiem że jak ten konflikt zaraz zakończę, to za pół godziny będzie kolejny.

Życzę wszystkim duuuużo cierpliwości - wręcz anielskich jej pokładów. :tak:

reklama
Do góry