reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aga najgorsze jest to, ze ja nienawidze sprzatac, wiec dla mnie to koszmar jakis, niestety majac jeden pokoj dziecko syfi wszedzie. Normalnie krew mnie zalewa :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: ale co zrobic takie parszywe zycie

reklama
U mnie to samo, codzienie jest co sprzątać. A najbardziej wkurza mnie mój mąż, który zostawia skarpety gdzie je zdejmie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. No ale co zrobię, w końcu widziały gały, co brały...
Moje dziecko śpi już od 8.45:szok:, właśnie byłam sprawdzić, czy nic mu nie jest, ale wygląda na to, że jest OK:baffled:. Dziwne, ale cieszę się;-).

Zuzia to Kubus dzisiaj niezly spioszek. Ale ja tez tak sprawdzam, jak moj spi powyzej 2 godzin:tak:
Ja wlasnie polozylam Eryk do lozeczka, na drzemke, bo juz ziewal i tarl oczka. Nie byl za bardzo zachwycony, ale jakos zaakceptowal mamusina decyzje:tak: ;-)

shady ja tez nienawidzę sprzątac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale cóz ja dopiero w sobotę umyję podłogi i takie tam bieżace

ale przed chwilą miłam przeprawę z mężem, oczywiście poszło o kasę, ale się przestraszył, jak mu powiedziałam że będzie sam robił zakupy i przeprosił :-p:happy:

hihihih Pycha u mnie maz bedzie robil zakupy na swieta, bo ja nie nadaje sie do tego, aby patrzec na tony bidnych karpi w foliowych woreckzach, koszmar. Zreszta po ostatniej aferze (w zeszlym roku) jak nawyzywalam faceta od faszystowskich swin i mordercow karpi maz powiedzial, ze wiecej z nim nie ide na zakupy swiateczne, bo robie mu obciach :-D :-D :-D :-D :-D nie moja iwna ze cisnienie rosnie mi do 300 :tak: :tak:

z moim jest o tyle dziwnie, ze jak ja ide do sklepu to kupie to samo a wydam dwa razy wiecej kasy niz on....jakim cudem nie wiem

Zuzia super albumy:-)

Shady macius juz od wakacji spi raz dziennie usypia tak ok 12 i spi ok godzinki:-)

A ja nadal siedze w kuchni, pierogi i uszka juz zrobione makowiec upieczony teraz czekam az mi drozdze wyrosna na bułke drozdzowa

reklama
A mój chop jak zakupy robi to wszystko najdrozsze bierze bo mówi że najlepsze z czym się zgadzam w zasadzie ,ale skad kase brac na te najdrozsze rzeczy ,więc wole isc sama:tak:

położyłam Emi spac i oczywiście bunt na pokładzie ,ale nie ustępuje jej i widze że to działa ,zrobiła się troszke mniej zbuntowana:-) zobaczymy jak dalej to bedzie wyglądało:happy:

Aga moja siostra jest pielegniarka na laryngologicznym oddziale:tak: ,a powiedz mi czy w niemczech tez tak chetnie usuwa się migdałki dzieciakom?:confused:

Do góry