reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
U mnie to samo, codzienie jest co sprzątać. A najbardziej wkurza mnie mój mąż, który zostawia skarpety gdzie je zdejmie. No ale co zrobię, w końcu widziały gały, co brały...
Moje dziecko śpi już od 8.45, właśnie byłam sprawdzić, czy nic mu nie jest, ale wygląda na to, że jest OK. Dziwne, ale cieszę się;-).
Moje dziecko śpi już od 8.45, właśnie byłam sprawdzić, czy nic mu nie jest, ale wygląda na to, że jest OK. Dziwne, ale cieszę się;-).
aga29
Fanka BB :)
Zuzia to Kubus dzisiaj niezly spioszek. Ale ja tez tak sprawdzam, jak moj spi powyzej 2 godzin
Ja wlasnie polozylam Eryk do lozeczka, na drzemke, bo juz ziewal i tarl oczka. Nie byl za bardzo zachwycony, ale jakos zaakceptowal mamusina decyzje ;-)
Ja wlasnie polozylam Eryk do lozeczka, na drzemke, bo juz ziewal i tarl oczka. Nie byl za bardzo zachwycony, ale jakos zaakceptowal mamusina decyzje ;-)
Pycha
mama Mai i Marty
shady ja tez nienawidzę sprzątac ale cóz ja dopiero w sobotę umyję podłogi i takie tam bieżace
ale przed chwilą miłam przeprawę z mężem, oczywiście poszło o kasę, ale się przestraszył, jak mu powiedziałam że będzie sam robił zakupy i przeprosił
ale przed chwilą miłam przeprawę z mężem, oczywiście poszło o kasę, ale się przestraszył, jak mu powiedziałam że będzie sam robił zakupy i przeprosił
shady
Fanka BB :)
hihihih Pycha u mnie maz bedzie robil zakupy na swieta, bo ja nie nadaje sie do tego, aby patrzec na tony bidnych karpi w foliowych woreckzach, koszmar. Zreszta po ostatniej aferze (w zeszlym roku) jak nawyzywalam faceta od faszystowskich swin i mordercow karpi maz powiedzial, ze wiecej z nim nie ide na zakupy swiateczne, bo robie mu obciach nie moja iwna ze cisnienie rosnie mi do 300
Pycha
mama Mai i Marty
niezła jesteś
niestety mój mąz nie nadaje się do robienia zakupów, żadko mu sie zdarza żeby kupił dokładnie to o co go prosiłam
niestety mój mąz nie nadaje się do robienia zakupów, żadko mu sie zdarza żeby kupił dokładnie to o co go prosiłam
Zuzia super albumy:-)
Shady macius juz od wakacji spi raz dziennie usypia tak ok 12 i spi ok godzinki:-)
A ja nadal siedze w kuchni, pierogi i uszka juz zrobione makowiec upieczony teraz czekam az mi drozdze wyrosna na bułke drozdzowa
Shady macius juz od wakacji spi raz dziennie usypia tak ok 12 i spi ok godzinki:-)
A ja nadal siedze w kuchni, pierogi i uszka juz zrobione makowiec upieczony teraz czekam az mi drozdze wyrosna na bułke drozdzowa
reklama
A mój chop jak zakupy robi to wszystko najdrozsze bierze bo mówi że najlepsze z czym się zgadzam w zasadzie ,ale skad kase brac na te najdrozsze rzeczy ,więc wole isc sama
położyłam Emi spac i oczywiście bunt na pokładzie ,ale nie ustępuje jej i widze że to działa ,zrobiła się troszke mniej zbuntowana:-) zobaczymy jak dalej to bedzie wyglądało
Aga moja siostra jest pielegniarka na laryngologicznym oddziale ,a powiedz mi czy w niemczech tez tak chetnie usuwa się migdałki dzieciakom?
położyłam Emi spac i oczywiście bunt na pokładzie ,ale nie ustępuje jej i widze że to działa ,zrobiła się troszke mniej zbuntowana:-) zobaczymy jak dalej to bedzie wyglądało
Aga moja siostra jest pielegniarka na laryngologicznym oddziale ,a powiedz mi czy w niemczech tez tak chetnie usuwa się migdałki dzieciakom?
Podziel się: