reklama
U nas tez nocka nie zawesoła bo Macio sie wybudzał i krecił sie a teraz ładnie spi:-) Cos mi sie wydaje ze powoli Macio bedzie rezygnował z popołudniowej drzemki bo juz wczoraj był cyrk nie dał sie połozyc a obudził sie po 20 min:-)
Noelia napewno Emilcia bedzie zachwycona
Noelia napewno Emilcia bedzie zachwycona
aga29
Fanka BB :)
Czesc, u nas zimno ale nie pada. Eryk jeszcze poleguje w lozeczku, ale chyba mu sie to powoli nudzi, bo zaczyna marudzic ;-) Ja dzisiaj robie ostatnie porzadki, a po poludniu idziemy kupic choinke do sasiada
Jestem wyspana, wiec i w dobrym humorze jak na razie;-) .
Zuzia ta specjalizacja po niemiecku to HNO (doslownie tlumaczac szyja, nos, ucho;-) :-) ) w pieknej polszczyznie ;-) specjalizacja laryngologiczna.
Jestem wyspana, wiec i w dobrym humorze jak na razie;-) .
Zuzia ta specjalizacja po niemiecku to HNO (doslownie tlumaczac szyja, nos, ucho;-) :-) ) w pieknej polszczyznie ;-) specjalizacja laryngologiczna.
Pycha
mama Mai i Marty
zuzia ale piękne te albumy
a tak na poczatek to dzień dobry
chociaz u nas nie za dobry, bo chce spac!!! spac!!! spać!!!
Maja obudziła sieo 3:30 i ponad 2,5 godziny grasowała a potem jakby nigdy nic o 8:00 sie obudziła teraz tez dokazuje, Darek pojechał do lekarza i jak wróci to ja wybywam z domu, jadę sie "zrelaksować" na zakupy
witam nowe mamy :-)
a tak na poczatek to dzień dobry
chociaz u nas nie za dobry, bo chce spac!!! spac!!! spać!!!
Maja obudziła sieo 3:30 i ponad 2,5 godziny grasowała a potem jakby nigdy nic o 8:00 sie obudziła teraz tez dokazuje, Darek pojechał do lekarza i jak wróci to ja wybywam z domu, jadę sie "zrelaksować" na zakupy
witam nowe mamy :-)
aga29
Zuzia jakie sliczne te albumy!!! Normalnie calusne My w przyszlym roku tez musimy cos podobnego wykombinowac,bo naprawde dla dziadkow to wspanialy prezent :-) U nas babcie dostana od nas bony do perfumerii Douglas (nie wiem, czy znacie;-) ) natomiast dziadkowie, encyklopedie gwiazd, bo i jeden i drugi pasjonaci w dziedzinie astrologii. W zeszlym roku sprezentowalismy im teleskop, coby sobie gwiazdy mogli ogladac
shady
hej laseczki, szlag mnie trafia na maksa. Co posprzatam to znow bu rdel, powiedzialam sobie, ze mam w nosie swieta i tak idziemy na te 3 dni do rodzinki, wiec bajzel mozna miec
Kunda a to Macio ile ma drzemek w ciagu dnia? Bo moze za duzo spi w dzien i dlatego sie w nocy wybudza. Alan chyba z 6 miesiecy mial jak zrezygnowal z popoludniowej drzemki, i teraz ma jedna poludniowa ktora trwa mniej wiecej godzinke , poltorej i wsio
Kunda a to Macio ile ma drzemek w ciagu dnia? Bo moze za duzo spi w dzien i dlatego sie w nocy wybudza. Alan chyba z 6 miesiecy mial jak zrezygnowal z popoludniowej drzemki, i teraz ma jedna poludniowa ktora trwa mniej wiecej godzinke , poltorej i wsio
reklama
Podziel się: