reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja pamiętam Joanna73 jak po śmierci męża byłaś w strasznej rozsypce, a do tego teściowa obwiniała cię o to, że umarł jej syn. I nie ważne było to, że dzieci straciły ojca, a ty męża. Masz prawo do bycia szczęśliwą. Super, że Ci się układa.:-)
A Wojtuś ... no cóż... taki wiek, taki ma charakter. Z czasem spoważnieje.
Widziałam jakoś niedawno Twoje fotki na nk. :-) Szczęśliwa, uśmiechnięta, promienna. I tak trzymaj kochana !

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Widze ze forum odzywa.

Joanna przykro mi z powodu meza.A tesciowa, no cóż, glupia jest i tyle ;/

Jesli moge zapytac, z jakiego powodu Wojtek ma nauczanie indywidualne??

Wojtek ma nauczanie indywidualne poniewaz ma duze problemy z nauka ,z zaklimatyzowaniem sie w grupie rówiesniczej stany depresyjne i ogolnie trudno mu sie skupic na nuace na lekcjach oceny mail straszne no i ma bardzo duze zaległosci Ciężko dotrzec do niego
Justa szczęśliwa ? moze na tyle ze chce sie zyc mam dla kogo Usmiechnieta zawsze bo jestem optymistkom mimo ze zycie mnie nie rozpieszczalo Promienna bo schudlam 10 kg hihi ale dziekuje za komplement Staram sie zyc w miare normalnie mam prace zdrowe dzieci miłosc szacunek nie ma co narzekac trzeba brac zycie jakim jest Głowa do góry i dalej do przodu Po burzy jest slonce ,wychodze z złozenia ze nie m co sie rozczulac U mnie dlugo żaloba trwała ponad 2 lata ale otrzasnęlam sie z pomoca przyjacól ciężko mi było bardzo ale dałam rade Mam teraz wsparcie prace taka jak chcialam wierze ze jeszcze bede szczesliwa

no nie wiem co akurat jest twojemu synowi, ale wiem że często kłopoty ze skupieniem mogą powodować barwniki i konserwanty z żywności, często ich eliminacja (a czasem nawet eliminacja glutenu) pomagają, oczywiście nie wiem jak jest u was podałam tylko taki pomysł :)

Witam u Wojtka to raczej wynika z lenistwa niechciejstwa i ogolnie mu sie nie chce Mysle ze dieta nie ma nic do tego Poztym malo sie rusza w sensie nie gra w pilke nie biega po dworze czasmi zachowuje sie jak stary dziadek :baffled: przyjdzie ze szkloy zje i łazi i sie nudzi masakra :szok: Gabi chora zostawilam w aptece prawie 100 zl angina ropna :-(dobrze ze mam zlegly urlop i od jutra popoludnowe godziny pracy nie musze brac zwolnienia Zuzia tez podziebiona ale nie ubiera sie odpowiednio czasami juz nie mam sily Pogoda do bani slisko zimno dobrze ze zrobilam zakupy jak wracalam z Gabi od lekarza bo chyba bym nie wyszla jakas sie zrobilam leniwa hihi

ale takie zachowanie również może wynikać z diety i w przypadku niechcenia i braku ruchu najczęściej winne jest niewyspanie po prostu, ostatnio czytałam o badaniach nad snem nastolatków i dzieci (których zaburzenia mają ogromny wpływ na szereg spraw) i wg nich wynika że dzisiejsze nastolatki śpią średnio o 2 godziny mniej niż kiedyś, w jakiś szkołach w Ameryce zrobili testy i przestawili godziny szkolne na trochę późniejsze i w wyniku tej zmiany dzieci zaczęły się lepiej uczyć, być bardziej skoncentrowane itd :-)z tym chorowaniem to ja też już wysiadam, ostatnio miałam zatoki i zapalenie ucha ... tyle co mi przeszło i znów zatoki mnie atakują, cały weekend nieżywa była a teraz widzę że na synka jakieś choróbsko przechodzi, masakra, niech już faktycznie ta zima przyjdzie bo będziemy tylko kichać i prychać :-(

Hej. Miałam dziś problem z wejściem na BB. Suwaczki , m.in. twój kasia-matiy pochodzą z zawirusowanej stronki suwaczki- maluchy-pl i wciąż wyskakiwał mi komunikat, że BB jest zawirusowane.
Joanna76 no to teraz oby starszaki Ci się nie pochorowały i szpital nie zrobił w domu. A kiedy ferie macie? My jako ostatni, województwo mazowieckie , zaczynamy dopiero 17 lutego.:baffled:
I ja mam ostatnio takiego lenia, którego nie idzie pokonać .:-p
kasia-matiy zdrowia dla Was!
Mignęła mi gdzieś RenataT. Co u Was Renia?

reklama
Starszaaki juz tak nie łąpia czale szczescie ja sie dzis poddałam chciałam samochod odpalic ale nie dos ze lod na nim gruby to akumulator ładuje masakra zaczelam ale sie poddałam Pojade jutro autobusem do pracy a z porotem moze sie z kims zalape Gabryska niemozliwa na wieczor jeszcze WOJTEK JEJ DOKUCZA BO OCZYWISCIE NIE MA INNEGO ZaJECIA :wściekła/y: bo oczywiscie ksiazki go parza a Zuza poszla sie uczyc bo niedawno wrocili od mojej mamy byli z zyczeniami na dzien babci U mojego faceta w miasteczku nie ma pradu :szok: jeszcze ze 2 godzinki i odsapne uf ferie zaczynaja od 3 lutego do 16 lutego

Do góry