reklama
Koralikowa
Fanka BB :)
As sliczne one sa..ja sie nie moge napatrzec,,musze sobie dziergac,,bo mi swieta mina,,i w co ja jaja ubiore,hmmm
Amalie dobrze ze tylko piszesz z nami,,bo bysmy cie nie uslyszli,,fajnie ze pospaliscie...
Amalie dobrze ze tylko piszesz z nami,,bo bysmy cie nie uslyszli,,fajnie ze pospaliscie...
Anula1989
Witajcie,
Bartek wstal dzis o 2.30 po 7 zasnal na pol godziny i szalal do teraz, ledwo zyje. Pranie zrobilam, posprzatalam zostal jeszcze obiad do zrobienia.
Renia moi rodzice od zawsze tak faworyzowali, zycie...
Amelie, zdrowka;-)
Bartek wstal dzis o 2.30 po 7 zasnal na pol godziny i szalal do teraz, ledwo zyje. Pranie zrobilam, posprzatalam zostal jeszcze obiad do zrobienia.
Renia moi rodzice od zawsze tak faworyzowali, zycie...
Amelie, zdrowka;-)
E
EKOMAMA
Gość
Hej,
U mnie nieciekawie,od wczoraj mam zapalenie piersi i gorączkę,Boże!Co za nockę miałam,może gdyby tak wszystko do kupy,to z 2 godz. spałam.Od trzech nocek nie wstawałyśmy,a dziś jak na złość Matyldzie mleko się cofnęło aż noskiem i trzeba było wstawać.W głowie kręciło mi się i nie mogłam chodzić.To była najdłuższa godzina mojego życia.Teraz już jest lepiej.Dlaczego musiało się to stać gdy jestem sama :-(
Wybaczcie,że ja tak egoistycznie,nawet nie przeczytałam Waszych postów,obiecuję ,że nadrobię....
U mnie nieciekawie,od wczoraj mam zapalenie piersi i gorączkę,Boże!Co za nockę miałam,może gdyby tak wszystko do kupy,to z 2 godz. spałam.Od trzech nocek nie wstawałyśmy,a dziś jak na złość Matyldzie mleko się cofnęło aż noskiem i trzeba było wstawać.W głowie kręciło mi się i nie mogłam chodzić.To była najdłuższa godzina mojego życia.Teraz już jest lepiej.Dlaczego musiało się to stać gdy jestem sama :-(
Wybaczcie,że ja tak egoistycznie,nawet nie przeczytałam Waszych postów,obiecuję ,że nadrobię....
Koralikowa
Anula wow jaka pobudka,,hee
eko mama a zrobilas se oklady z kapusty albo z amolu..ja tak robilam i mi przeszlo..a mialam po 40st goraczki iw ogole bylam neptyk i chcieli zebym malego odstawila,,ale sie nie dalam,mi bardzo to pomoglo...
eko mama a zrobilas se oklady z kapusty albo z amolu..ja tak robilam i mi przeszlo..a mialam po 40st goraczki iw ogole bylam neptyk i chcieli zebym malego odstawila,,ale sie nie dalam,mi bardzo to pomoglo...
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Lalki kciuki się przydały,gdybym tylko ja chciała,to od jutra załatwiałabym dokumenty.
Ale jest małe ale.
No rozmowa ok.ale niestety nie mogłam przyjąc na chwilę obecną stanowiska,które mi zaproponowano,
nie dalibyśmy rady z m.
Tam są specyficzne godziny pracy,od 17-2 w nocy,albo coś z tych rzeczy.
Kobitka powiedziała że jest ok.i żebym się nie martwiła,bo ją cieszy bardziej to że ja grzecznie odmówiłam,i powiedziałam o co chodzi,
niż miałabym się przyjąc i po 2-3 tygodniach przenosić się na inny dział,
lub rezygnować,a ona znowu zostaje bez pracownika.
Zapisała sobie na moim CV,że jestem żoną R.K.
I powiedziała mi że jak tylko znajdzie dla mnie coś odpowiedniego to zadzwoni.
Ale jest małe ale.
No rozmowa ok.ale niestety nie mogłam przyjąc na chwilę obecną stanowiska,które mi zaproponowano,
nie dalibyśmy rady z m.
Tam są specyficzne godziny pracy,od 17-2 w nocy,albo coś z tych rzeczy.
Kobitka powiedziała że jest ok.i żebym się nie martwiła,bo ją cieszy bardziej to że ja grzecznie odmówiłam,i powiedziałam o co chodzi,
niż miałabym się przyjąc i po 2-3 tygodniach przenosić się na inny dział,
lub rezygnować,a ona znowu zostaje bez pracownika.
Zapisała sobie na moim CV,że jestem żoną R.K.
I powiedziała mi że jak tylko znajdzie dla mnie coś odpowiedniego to zadzwoni.
Koralikowa
asiulka no to kiepskie godziny faktycznie,,ale jeszzce moze cos wynajdzie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&..mocno..kochana za pracke....
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Koralikowa-dzięki wielkie
reklama
Japaneczka
Podziel się: