reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej
Ja tezz z kawa..

fancia ty dzisiaj tyle kawe pochloniesz ze hoho....
milego kawkowania itp itd...

Ja dzisiaj do kina ide z 3 dzieci.....

Nie za dużo kawki pić nie będę. Dziś już dwie zaliczyłam więc mi starczy :tak:.
Koleżanka poleciała młodego swojego odebrać z przedszkola, ja terroryzuję małego mojego żeby usnął, bo nie wyrobię z nim jak dziadki przyjadą.
Anula, zdrówka dla Bartusia :tak:. Wpadaj częściej i pisz co u Ciebie ;-). ooo fajnie, że już nocki przesypia i nie je :tak:, a widzisz a tak się martwiłaś, że się to nigdy nie skończy :-D:-D. Ani się obejrzysz, a będzie gadał jak najęty i nie da Ci żyć :-p:-D:-D:-D.
As, współczuję sytuacji w rodzinie. Szkoda, ze tak wyszło ale dobrze, że są jeszcze dziadkowie.
Ameliee, zdrówka dla smyka oby mu szybko przeszło. Kiedy kieckę będziesz do ślubu kupowała?

Ostatnia edycja:
reklama
Aguska, od razu dostal zastrzyki bo od kaszlu ciagle wymiotowal wiec jaki sens dawac antybiotyk ktory zaraz wyladowalby na podlodze:dry:no i niby gardlo zawalone bylo mocne z reszta musialo byc skoro po zastrzykach nie jest do konca czyste:confused:
Fanta, z tym mowieniem raczej nie szybko, Bartek mowi tylko nie:-pnie spalismy 5 mies wiec mialam prawo zwatpic:-D

Anula, nie ma się czym przejmować, mój młody jak i Aguski, Bartek też nie wiele mówili, skończył dwa lata, jakieś tam podstawy nikt go nie rozumiał, a jak skończył 3 <chyba jakaś magiczna granica> to zaczął nawijać z dnia na dzień :-D:-D. Teraz to mu się sznupa nie zamyka i czasem gada tak bez sensu, chyba tylko byle by gadać :-D:-D:-D:-D:-p. Także przyjdzie i na Was czas ;-)

Ameliee, a szukałaś może w outletach? są takie przecież ze sukniami ślubnymi. Wpisz w necie i coś powinnaś znaleźć ;-) być może nawet w swoim mieście :-). Widzę, że też się męczysz wysiłkiem fizycznym :-p, mi się udało schudnąć w ciągu 4dni kilogram :-D, nie przewidywałam tego ale jestem miło zaskoczona, jeszcze 1kg zrzucę i będę miała wagę sprzed ciąży :-)

3mam kciuki by udało Ci się coś upolować i nie drogo ;-)
a w googlach wpisz outlet sukni ślubnych i znajdziesz tego mnóstwo :-)
Zmykam do obowiązków... miłego dnia!
:happy:

Anula no tak jak wymiotował to bezsensu leki doustne oby mu szybko przeszło;-)co do mówienia to u nas tak jak u Fanty:-Dmały dziś kończy 3 lata i miesiąc i gaduła mała ciągle coś mówi i pyta:a co to mama?gdzie?i swoje opowieści:-Dwięc spokojnie;-)nasze magiczne 3 latka:-D:rofl2::-D
Amalie przy zwiewnych sukniach musisz uważać bo one zazwyczaj pogrubiaja niestety ale jak znajdziesz odpowiedni fason to będziesz wiedziała że to ta jedyna:tak:no chyba że nagle gdy założysz kompletnie inna której w życiu byś nie wybrała i okaże się super;-)udanych polowań;-)
miałam jeszcze coś napisać i zapomniałam:zawstydzona/y:

hej
Ja po kinie,,bylo super..

z kawa zasiadlam...

amaliee ja tez ci zycze wybranej sukni,abys znalazla szybko niedrogo...

Coś jest z tymi 3 latkami...mój Gracuś też chwilę po skończeniu 3 lat zaczął gadac jak szalony, a wcześniej zdania nie potrafił złożyć :no:. Martwiłam się, ale musiał miec swój czas i poszło :-D.

Zdrówka dla chorowitków, u mnie Szymon od tygodnia bez antybola i narazie sie trzyma, tfu, tfu...

As, to rzeczywiście ciążka sytuacja...trzymajcie się.

reklama
Do góry