reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moj hubert jest opuzniony psycho-ruchowo a zreszta teraz jeszcze diagnoza nie jest pelna bo jedziemy jeszcze raz do CZD w wawie i bedziemy jeszcze badania dokladniejsze robic. w poniedzialek bylam na kontroli u profesora i ciesze sie bo nie pozostawil nas samych sobie tylko szuka dalej i glebiej przyczyny. a jest ordynatorem tam w centrum wiec bierze nas do siebie

reklama
wiesz co nie wiem dokladnie jak to jest z ta waga ale mysle ze powinnas sie czieszyc ze ladnie przybiera! a nawet jak sie zrobi okraglutki to jak zacznie sie bardziej ruszac to zrzuci cialka!

no nasza pani doktor jak bylam u niej wczoraj po skierowanie do szpitala to powiedziala ze trafilam na wyjatkowo uczciwego czlowieka. ja sie ciesze bo to naprawde zadkosc!!!!!!!!

czesc babeczki..........

na poczatku wszystkiego naj naj z okazji Naszego swieta!!!!!!

mordziulka caluski dla Twojego syneczka......zeby byl juz zdrowiutki........:)

co do wagi to moj Kuba ma skonczone 7 miesiecy i wazy 7600 a mierzy 69 cm......do wielkoludow nie nalzey,odkaz zaczal raczkowac to juz mniej przybiera na wadze.........wszystko spala....

wlasnie stwierdzilam, ze kiedys udusze swojego chlopa. nawpiep**** mi jakis dziwnych programow komputerowych, ktore dzialaja jak chca, albo nie dzialaja wcale. Juz od 20 min probuje ustawic sobie play liste w jakims dziwnym programie i caly czas wyskakuje blad, a winampa wczoraj moj mezczyzna wyrzucil, bo to przeciez przestarzaly program...wrrrr...jeszcze troche i do kompa bez kija nie podchodz, bo jak nie walniesz to nie bedzie dzialalo ( tak to jest jak sie ma w domu zapalenca-nalogowac ;) )

Wszystkiego najlepszego w dniu naszego świeta!!!

Moja Mysza jakas dzisiaj nie spokojna, obudził sie na butle po 4 zjadł i najpierw był grzeczny a potem marudził i płakał chyba do 6. Miałam juz dosc! Potem znowu wstał zjadł i zaczał ryczec ale jak go zostawiłam samego w łóżeczku to usnał na 15 min i obudził sie w lepszym nastroju.
Dzisiaj jedziemy na cwiczenia, mam nadzieje ze nie bedzie płakał.

Wszystkiego naj naj lepszego z okazji naszego święt :)
Czy przez minutki zrobił się mały ruch ? czy mi sie wydawało 8) jakieś cuda ,kobietki gdzie wy wszystkie jesteście

Cześć Kobiety te duże i te malutkie wszystkiego najlepszego w dniu swięta naszego
L4dY pamiętamy pamietamy, ale musisz czesciej zagladac do nas.
MMordziulka
jestem tylkoraczej do południa bywam bo popołudniu mój mąż twierdzi że nie mam dla niego czasu więć rozumiecie muszę czasem utulić i pogłaskać żeby nie wściekał się ;D ;D ;D

reklama
Coś mi się pochrzaniło w suwaczku od TIK TAK i musiałam zmienić.
Pije któraś kawkę??
Wczoraj wreszcie zamówiliśmy chrzest na 16 kwietnia - pierwszy dzień swiąt fajnie że nie drugi bo bedzie można dłużej posiedzieć

Do góry