reklama
Koralikowa
Fanka BB :)
rozyczka na swieta juz patrzysz??
Ja ostatnio na komunie cos patrzylam,ale niccc normalnie nic konkretnego..
Ja ostatnio na komunie cos patrzylam,ale niccc normalnie nic konkretnego..
aguska2017
Mały śpi och jak fajnie
jutro rano do przedszkola idzie
ja zaraz kolacje zjem wezme kąpiel i obejrze jakiś serial
jutro rano do przedszkola idzie
ja zaraz kolacje zjem wezme kąpiel i obejrze jakiś serial
Zabawek szukacie? Ja dziś prawie cały dzień siedziałam w kupce lalek, klocków, samochodzików, torów, układanek itp. Wszystkie przegrzebałam, posegregowałam i połamane lub wadliwe do wyrzucenia naszykowałam. Uhh... sporo tego było, ale teraz o jeden pojemnik mniej do sprzątania...
Jutro robię porządki z ubraniami odłożonymi po Julii, będą już w sam raz na Amelkę .Powyciągam, popiorę.
No i prasowanie mnie pościeli czeka.
Na porządki mnie wzięło.
A wieczorem film i spanko.
Bodzia Wszystkiego Najlepszego dla Lolka! Buziaczki dla niego.
Jutro robię porządki z ubraniami odłożonymi po Julii, będą już w sam raz na Amelkę .Powyciągam, popiorę.
No i prasowanie mnie pościeli czeka.
Na porządki mnie wzięło.
A wieczorem film i spanko.
Bodzia Wszystkiego Najlepszego dla Lolka! Buziaczki dla niego.
aguska2017
Justa hehe ja ostatnio tak zrobiłam że Bartkowi wszystkie zepsute samochodziki wyrzuciłam ale co najlepsze kolejne czekaja do wyrzucenia albo jakieś części sie walają i nie wiem od czegoMój Bartek na razie stoi w miejscu przestał rosnąć na zime więc póki co ciuchy sa akurat
Aga Twój to jeszcze mały, ma prawo jego autko mieć urwane kółko. A jak ja dziś zajrzałam do samochodzików Kacpra, o zgrozo. Tam pełno takich kółeczek niczyich lub samochodzików bez kółeczek.
A Julia to znowu chomik. W swoich szufladach ma wszystko- od papierków po cukierkach,koraliki, patyczki po lodach, po urwane głowy lalek czy zużyte baterie.
Amelka w swojej szafce trzyma też wszystko w jednej kupie pomieszane. Mazaki, kredki, kartki, malowanki, kucyki i pomieszane układanki. Taki misz -masz.
A Julia to znowu chomik. W swoich szufladach ma wszystko- od papierków po cukierkach,koraliki, patyczki po lodach, po urwane głowy lalek czy zużyte baterie.
Amelka w swojej szafce trzyma też wszystko w jednej kupie pomieszane. Mazaki, kredki, kartki, malowanki, kucyki i pomieszane układanki. Taki misz -masz.
Justa ja dziś 3 razy na strych kursowałam ;-)
A zabawki tez mnie czekają...ale...leń jest dużo silniejszy ;-)
I jeszcze mam kosz ciuchów!!! Oni brudzą na potęgeDobrze, że wreszcie na strych chodze bo bym w życiu nie wyszła z tego prania. W domu tylko majtki, skarpetki a i tak suszarka stoi i stoi
A zabawki tez mnie czekają...ale...leń jest dużo silniejszy ;-)
I jeszcze mam kosz ciuchów!!! Oni brudzą na potęgeDobrze, że wreszcie na strych chodze bo bym w życiu nie wyszła z tego prania. W domu tylko majtki, skarpetki a i tak suszarka stoi i stoi
Nieee no Bodzia, zimą to ja mam zdecydowanie mniej prania niż latem. No , ale z naszej 5-osobowej rodziny zbiera się , zbiera galanta kupka i zimą.
Latem na dworek się wyniosło i moment przewiało, a teraz to schnie i schnie...
Latem na dworek się wyniosło i moment przewiało, a teraz to schnie i schnie...
reklama
Justa Filipa wczoraj i dziś przebierałam po 3 razy Lolo jak wraca z przedszkola to w 90% ma na koszulce wypisany jadłospis Dziewczyny prożba. Porozsyłajcie gdzie się da
Rękodzieła dla Marcinka nr339 lala Kamila (2768104472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rękodzieła dla Marcinka nr339 lala Kamila (2768104472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podziel się: