reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula, oj tam, teraz wiele matek myśli tak jak my "ekonomicznie" :-D:-D;-). Na uszy to ja w tamtym roku w h&m za 10zł kupiłam sobie nauszniki <bo czapek nie noszę, a się chyba starzeję i uszy mi marzną :-D>.
Krolcia, dobre podejście :-D:-D, to może wytatuujesz imię męża ewentualnie kochanka :-p;-):-D:-D. Ja się dowiadywałam o cenę tatuażu na nadgarstku <chciała bym sentencję łacińską> i cena mnie powaliła <150zł> :szok:. Chyba kilka lat będę zbierała na niego, bo póki co w śwince mam aż 10zł :dry:. O mi się właśnie przypomniało idę wymierzyć ;-)
Aguska, ja golfiara jestem, tylko jak zawsze w dupsko zmarznę i uda :dry:. U mnie to norma. Na imieniny dostałam od szwagierki ocieplane legginsy gatty <pod leginsy je zakładam i cieplutki mi było, tylko na minusie wtedy jeszcze nie było :-D>.

reklama
ja to marznę tragicznie i jak mam już ubrać legginsy to rajstopy pod spód ubieram a zima dwie pary legginsów bo mam takie na polarku:tak:
ja uwielbiam golfy!!!!!!!!czapek nie nosiłam no chyba że było tragicznie zimno ale obiecałam sobie że w tym roku kupie sobie jakąś fajna i nie będę chodzić z gołą głową:no:

ja to marznę tragicznie i jak mam już ubrać legginsy to rajstopy pod spód ubieram a zima dwie pary legginsów bo mam takie na polarku:tak:
ja uwielbiam golfy!!!!!!!!czapek nie nosiłam no chyba że było tragicznie zimno ale obiecałam sobie że w tym roku kupie sobie jakąś fajna i nie będę chodzić z gołą głową:no:
Ja sobie tak w tamtym roku obiecałam z czapką ale w każdej wyglądałam jak obłąkana która uciekła z zakładu :-D:-D więc kupiłam nauszniki. Teraz wyglądam jak bym wiecznie muzyki słuchała :-D;-)

hej laski
ja po pracy,po obiadku,zaraz sie ociele...
a niedlugo na ang a ja do kolezanki na ploty,bo mieszka obok:)

anula o arany juz tyle,,no to nieżle...moze od czegos tak sie budzi..

aguska ee nie zaszkodzi mu,zdarza sie...

renia snieg..grr,,zaczyna sie zima,,blee

krolcia dokladnie,ja tez zawsze o 3 marzylam,ale..no zawsze jakies ale...

atfk no wiesz,co za kanawął..moze ten lekarz sam tak robil....echh.lepiej sprawdzic...

fancia ni da rady..bo chlop musi zarabiac...tym bardziej,ze ja bede mniej duzo mniej zarabial,,o 1000zł mniej:((

fancia zmywarke masz..o nie... ja tez kceeeeeee:cool:

aguska mnie w przedszkolu na wszystko zapraszali,kazda imprezke....bo fotki robilam heee

krolcia pokaz plisssssssss tatuaze........:happy2:

Kurcze strasznie u mnie dziś wieje... nie lubię ale tak jak pisałam wcześniej nie pada :-p.
Gdzie wszystkie wywiało? :-D:-D
Koralikowa,
niom już rok będzie jak mam zmywarkę i jeszcze nie zepsułam :-D:-D. Aż 1000zł mniej :szok:, przekichane. Udanych pogaduch ;-).
Znikam i ja, nie wiem czy uda mi się jeszcze dziś do Was zajrzeć. Głowę muszę umyć, wysuszyć i włosy wyprostować. Obiad zrobić dla T, podłogę raz dwa przemyć.
No to pa!
Miłego dnia :-)
250007_527515047263844_552709913_n.jpg

Kurcze mały jeszcze śpi. Będzie szalał do późna:dry:.

Koralikowa nie chce mi się kombinować z aparatem:sorry: ale mam na kompie zdjęcie zrobione zaraz po dzierganiu, dlatego jeszcze zaczerwienione wszystko.

Załączniki

• tatoo.jpg
    tatoo.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 29
wiecie co?panie z przedszkola powiedziały że dzięki temu że rodziców nie było dzieci były grzeczne skupiły sie na zabawach bo oprócz pasowania był jeszcze pan magik i konkursiki i jakoś tak fajnie było
yes2.gif
zdjęcia może będą już w poniedziałek
biggrin.gif
a gdyby byli rodzice to wiadomo dzieci wtedy albo sie popisują albo lgnął na kolana itp
sorry2.gif
a tak żadne dziecko(nawet te płaczki)nie płakało
biggrin.gif

później was poczytam a teraz lece bo obiad zaraz jemy:-)

reklama
Do góry