reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Amaliee ale bym pożarła...mniam...
A w ogóleto jak tak dalej zimno będzie to jeszcze chwila i przepalać trzeba będzie..a ja mam tyle opału co z zeszłegoroku:cool:

reklama
Dobry
Lolek mnie obudził o 5:30..Pysk mi się drze nieziemsko..
Koralikowa ja mam wdomu dość ciepło. Zaleta starych murów ;-) Nagrzane latem więc wsio wchodzi teraz do domu.
JAkoś ponad 20 st. Jaksię robi troszke chłodniej to ciepłe skarpety i bluza i już ok.

heja :)

do tesciów wieczorem jedziemy. jutro wracamy.

czuje sie wyrzuta ;/ i nic w nocy nie bylo co by wyrzuc mnie mialo ;/ albo mnie serio serio chorobsko rozklada albo starosc ;/

aaaaa wczoraj sie dodzwonilam do labolatorium gdzie testy na jad osy robilam. i wyszlo ze uczulenia brak. no szok dla mnie.. bo skąd taka reakcja?? obrzek, pokrzywka, dusznosci, utraty przytomnosci??

ide sie budzić ;/

2012-10-06 11.38.27.jpg
Oto mój nowy lokator;)
Kurczaki u nas nie ma wody!Ciekawe kiedy włączą:)

Hello.
Lena a co to za roślinka,nieźle się prezentuje.

U nas pogoda cudna ,na termometrze 24 stopnie:-):-)
Mieszkanko wysprzątałam,obiadek ugotowany,zjedzony,
tylko m.jak wstanie po nocce,to sobie odgrzeje i zje.
Gotowałam dziś fasolkę po bretońsku.

Maciek poszedł z psem,do moich rodziców,
a ja z Emiloskim szykujemy się,
niedługo podjedzie po nas moja koleżanka z pracy,
i jedziemy sobie do mojej Agatki,
pracowała z nami,ale jak była redukcja etatów,
to niestety ją zwolnili:-(
Ale my cały czas utrzymujemy kontakt.
Kawałeczek do niej mamy bo 35 km,
ale co się nie robi,aby miło spędzić dzień.

Pamiętacie o nas;-);-)

https://apps.facebook.com/konkursuczyibawi/?id=704

Miłej soboty Wam życzę.

Hello.
Lena a co to za roślinka,nieźle się prezentuje.

U nas pogoda cudna ,na termometrze 24 stopnie:-):-)
Mieszkanko wysprzątałam,obiadek ugotowany,zjedzony,
tylko m.jak wstanie po nocce,to sobie odgrzeje i zje.
Gotowałam dziś fasolkę po bretońsku.

Maciek poszedł z psem,do moich rodziców,
a ja z Emiloskim szykujemy się,
niedługo podjedzie po nas moja koleżanka z pracy,
i jedziemy sobie do mojej Agatki,
pracowała z nami,ale jak była redukcja etatów,
to niestety ją zwolnili:-(
Ale my cały czas utrzymujemy kontakt.
Kawałeczek do niej mamy bo 35 km,
ale co się nie robi,aby miło spędzić dzień.

Pamiętacie o nas;-);-)

https://apps.facebook.com/konkursuczyibawi/?id=704

Miłej soboty Wam życzę.

To jest Muchołówka;)Kupiłam u nas całkiem przypadkiem, bo w witrynie były ozdobne grzyby i weszłam a tam przy kasie takie owe cudo!Więc wzięłam za 13 zł!:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry