reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Krolcia Kamizelka obciążeniowa - obciążona - terapeutyczna - sensoryczna - ciężka o takie cudo musze kupić.

As a czemu dlugo nie daliscie rady. az tak ona wyczerpuje dziecia?? ja sie pierwszy raz spotkalam z takim cudem. F ponoć spokojniejszy w niej był, wykonywał polecenia bez powtarzania co ma robić, skupiony bardziej. no ale sie nie dziwie ze skakac nie dał rady jak tyle na plecach wisi :D

Amaliee 10 kg?? dasz rade :) ja zimą-wiosną zrzucilam 11 kg :) ponoć teraz znowu schudlam ;/ ja tego nie widze.. waga pokazuje tyle samo co od lata.

Atfk pierwszy raz slysze o takim "zespole". Jak sie to objawia?? ze ma duzo takich niekontrolowanych tikow??

A z tym masazem. F mial w osrodku codziennie pół godziny. i taki wyluziwany wychodził ze az mu zazdroscilam. Musze sama sie przybrac zeby go masowac, ale w domu zawsze czasu brak ;/
a kanapka mnie rozwaliła :)

reklama
Fanta dzięki! Ale w Bydzi nie ma ogłoszeń.
No tylko popatrzcie! Jak można nie kochać!
szczurki dumbo
piękny
Też chcę takiego,ale wtedy będę musiała zamieszkać z psem pod schodami :-D:-D:-D:-D

Krolcia Kamizelka obciążeniowa - obciążona - terapeutyczna - sensoryczna - ciężka o takie cudo musze kupić.

As a czemu dlugo nie daliscie rady. az tak ona wyczerpuje dziecia?? ja sie pierwszy raz spotkalam z takim cudem. F ponoć spokojniejszy w niej był, wykonywał polecenia bez powtarzania co ma robić, skupiony bardziej. no ale sie nie dziwie ze skakac nie dał rady jak tyle na plecach wisi :D

Amaliee 10 kg?? dasz rade :) ja zimą-wiosną zrzucilam 11 kg :) ponoć teraz znowu schudlam ;/ ja tego nie widze.. waga pokazuje tyle samo co od lata.

Atfk pierwszy raz slysze o takim "zespole". Jak sie to objawia?? ze ma duzo takich niekontrolowanych tikow??

A z tym masazem. F mial w osrodku codziennie pół godziny. i taki wyluziwany wychodził ze az mu zazdroscilam. Musze sama sie przybrac zeby go masowac, ale w domu zawsze czasu brak ;/
a kanapka mnie rozwaliła :)
Kubuś miał mega ciężką bo ważyła 8 kg.Przy jego zanikowym napięciu mięśniowym to strasznie się meczył i płakał nieraz na sam jej widok.po prostu dałam sobie spokój.Radzimy sobie inaczej i też jest dobrze.

A jaki masaż robiliście przez pół godziny?
Wilbargera??:szok::szok:

hej heloł...

A ja mam chlopa w domu,,wczoraj nie wyjechal,,jedzie w srode wieczorkiem..
Takze dlatego mnie mniej dizubeczki:)

AAAAAAAAAA dzisiaj mam newsa..dostane dalej umowe......hurraaa.....
ancia as ale zwierzynce:))
aguska zdrowia...

Ja dziergam moj komin na drutach.....

Fanta dzięki! Ale w Bydzi nie ma ogłoszeń.
No tylko popatrzcie! Jak można nie kochać!
szczurki dumbo

heh... tak to już jest jak się poszukuje :-(. Mam nadzieję, że w końcu natrafisz na ukochanego szczuraska :tak:. Śliczne są te dumbo :-). Normalnie ckni mi się za moim pierwszym Edkiem :cool:. Może kiedyś sobie pozwolę na kolejne ;-).
As, ojej nie fajnie :-p szczurek dał by rade, gorzej jak będzie Was pod schodami troje, oj ciaśniutko to widzę :-D:-D;-).
Aguska, zdrowiej szybko :-).
Koraliczku, wiemy i rozumiemy :tak:. F zjadłaś babo :-p. Gratulacje! Oby w pensji normalnie to wyglądało. Bardzo się cieszę :tak:. PW Ci wysłałam.

hej heloł...

A ja mam chlopa w domu,,wczoraj nie wyjechal,,jedzie w srode wieczorkiem..
Takze dlatego mnie mniej dizubeczki:)

AAAAAAAAAA dzisiaj mam newsa..dostane dalej umowe......hurraaa.....
ancia as ale zwierzynce:))
aguska zdrowia...

Ja dziergam moj komin na drutach.....
Czekam na tek komin by go ujrzeć ;-):-):-)

heh... tak to już jest jak się poszukuje :-(. Mam nadzieję, że w końcu natrafisz na ukochanego szczuraska :tak:. Śliczne są te dumbo :-). Normalnie ckni mi się za moim pierwszym Edkiem :cool:. Może kiedyś sobie pozwolę na kolejne ;-).
As, ojej nie fajnie :-p szczurek dał by rade, gorzej jak będzie Was pod schodami troje, oj ciaśniutko to widzę :-D:-D;-).
Aguska, zdrowiej szybko :-).
Koraliczku, wiemy i rozumiemy :tak:. F zjadłaś babo :-p. Gratulacje! Oby w pensji normalnie to wyglądało. Bardzo się cieszę :tak:. PW Ci wysłałam.
Pod schodami się zmieścimy ,bo Dukat nie lubi tego typu zwierzątek i było by jak na kreskówkach .Jeden wielki tuman kurzu ,tyle ,że życie w realu ma się jedno ,a na kreskówce wiadomo..:-D:-D:-D
A moja dama śpi od 11 na tarasie i nie ma zamiaru chyba się obudzić .
Ja siedzę sobie z Wami i coś tam szydełkuję w międzyczasie.;-)

As, śmiesznie by to wyglądało w wersji kreskówkowej tym bardziej, że psinkę masz dużą, a szczuras jest malutki :-D:-D. Jak jej dobrze to niech śpi, pewnie obudzi się strasznie głodna ;-). Dla maleńkiej coś szydełkujesz? Jak napisałaś, że coś tam robisz z robótek, to pomyślałam o jakimś obrazie z krzyżyków :-).
Dopiję kawkę i będę uciekała, młody smacznie sobie śpi, potem obiad i do dziadków go podrzucę. Będę mogła spokojnie pojechać zobaczyć za dywanem do niego do pokoju :-).

fancia bom glodna wiec F wciagnełam :-D....no wlasnie nie wiem jakz wyplata i wogole jaka i co?? echh pewnie sie dowiem zaniedlugo...

as okkk pokaze moje wypociny...heee

reklama
fanta ,ale ja na podwórku to mam owczarka Belgijskiego ;-),a te 2 kudłacze to ze mną w domu siedzą .:-D:-D
Tak dla małej szydełkuję jak to ostatnio w moim zwyczaju.
Niech mała się budzi ,bo pada i muszę po małego do szkoły autem podjechać ...:sorry::sorry:

Do góry