reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam u mnie pogoda senna. Mały ma katarek i kaszelek więc siedzimy w domu. Ze złych wieści to od prawie 2 miesięcy mój dziadek leży w klinice nieprzytomny z podłączoną sondą. A z dobrych to mój mąż od wczoraj ma pracę.

reklama
Witajcie, ja zaraz zaczynam pakowanie.
Wiec zycze pieknego i udanego weeknedu.
Powinnam do was wpasc, bo biore kompka.

Oto cos dla Was (w sytuacji gdy macie FB) tylko szybko

Paczkomaty: Kuchnia 24/7 na Facebooku | Facebook

Zagłosujcie na przepis, a otrzymacie paczuszke z Winiary. Mysle, iz warto.

Dzięki Asienka za info :-) a nóż coś tam się uda ;-). Spokojnej i bezpiecznej podróży oraz udanego pobytu :-).
Mili, gratuluję znalezienia pracy dla M, przykro mi z powodu dziadka. U mnie od rana lało, dopiero teraz przestało i wyszło słonko :-)

hej;-)
nie udzielam sie bo u nas dalszy ciag chorowania, zapalenie gardla przeszlo ale przyszlo cos w zamian.Bylismy u lekarza bo malem krwawia dziasla wytsraczy lekko dotknac brodki, prawie nie je, i ma przykry zapach z ust. Jak sie okazalo zapalenie gardla przeszlo a zaczelo sie zapalenie jamy ustnej, na dziaslach ma bable z ropa i to przez ta rope taki zapach. Wystarczy ze wlozy smoczek do buzi ropa z krwia wycieka. Czopki nie pomagaja i tak placze z bolu przez sen. Wczoraj zasnal 20 wstal po 22 i uwaga do 3 nie spalismy...na dobre wstal o 8 bo szlismy do lekarza. Dzis dopiero zasnal...

Ejooo

U mnie pada, mzy i pada..hee
Jutro juz piatek,jak dobrze....weekend...

atfk ja sobie na drutach dziergam komin:)))

lena u mnie jesat koło 20--totalna masakrA jak sie zejdziemy..i tylkoploty,,blee

fancia widzisz jaka ty zdolniacha,,sama odzyskalas gg...

krolcia wow ale grzybyyyy...

anula zdrowka i jeszcze raz zdrowka...

amaliee dobrze ze wsio zalatwione....wspolczuje bolu glowy..

Dobra ja nadrukowalam papierologii i dalej ide tluc ja,,przemieniac itp..grrr

Zdrówka chorowitkom i szczęscia z praca i zdrowkiem.
My mielismy siedziec do poniedzialku w gorach, lecz wracamy w niedziele. Ach... praca:/

My tez mielismy rok temu zapalenie jamy ustnej. To byla masakra, ja sie zarazilam i mialam wielka gule na szyi, wiec sie trzymaj! u nas to trwało niestety 2 tygodnie. Duzo, duzo zdrowka, bo wiele go potrzebujecie!

Hello laski.
U nas dziś z rana sliczna pogoda,potem jak szłam po młodego do szkoły,
to tak wiało że łeb chciało urwać ,teraz siąpi drobny deszczyk.
Jeszcze dziś i jutro nocka,masakroza,
nie wiem jak wytrzymam,
do tego mój nadgarstek się odzywa,i ledwo ruszam łapą,
na ortopede czeka się dość długo,
a prywatnie....szkoda mi kasy,
za dużo wydatków teraz jest.

Krolcia zagłosowane.

My też poprosimy o głosik jeśli można.

https://apps.facebook.com/konkursuczyibawi/?id=704

reklama
asiulka dasz rade,jestes dzielna wiec zaraz weekend pomysl o tym...
ja juz nie moge sie doczekac jutro godz 11.30-bo wtedy weekend zaczne..

ech nie napisalam planow,bo nie wiem jak...czekam az kolezanki mi swoje przysle..

Do góry