reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobryyyyyyyy
Młody dziś na wycieczke na farme jedzie, odstawiony na 7:30 do przedszkola, więc ja juz po zakupach, mieszkanie posprzatane..teraz ide zrobic bułe z szyneczką i żółtym serkiem i herbatka...
Może potem kawa bo i u nas się zaciaga..No i do maszyny ;-)

reklama
dzień dobry!!witam sie i ja!!!
wczorajsze popołudnie...wymęczyło,że padłam jak kawka:sorry2:, jeszcze dzis i jutro...ehh cieżka to praca- trzeba przyznać i szanowac to co robia te kobietki!!ja młodsza o wiele i padam a co one??ehh no i do tego instytucja jak ą sprzątamy...brak słów bo w 90% pracują tam kobiety a syf...ja bym sie wstydziła tak biurka zostawiać!:no:

dziś u nas...pada:-( wrrrrrrrr

w Pepco ja sporo rzeczy kupuję i muszę przyznac że zazwyczaj jestem bardzo zadowolona!fajna jakość za małą kasę!własnie wczoraj tam wdepnelam i widziałam fajną czapę na jeien na moją Kaję ale z ną to autoryzacja musi być wieć sie wstrzymałam!

rocznicowym parom życzę udanych kolejnych latek:-)

chorowitkom duuuuuuużo zdrówka:-)

kawka?

Oj atfk! Im bardziej luksusowe biura i ludzie pod krawatem tym większy syf:crazy:!!!!!!!!!!! Kiedyś z koleżanką sobie dorabiałyśmy na wakacje sprzątając w jednym takim biurze! Szok! Wstydziłabym się taki brud zostawić!!!!!!!!!!!

krolcia no to wiesz o czym piszę;-)
sama do niedawna siedziałam na zastepstwo w sekretariacie i przez mysl by mi nie przeszło zeby w takim syfie przebywac widzac ze ludzie przychodza,że ktos tu sprzata po nas...ehhh masakra!!

ale leje...:zawstydzona/y:
szukam sobie na allegro płaszczyka albo kurtki na jesien-zima:-) moze cos wygrzebię!
wczoraj weszłam do RESERVED-u i widziałam takie cudne ogromne szaliki-kominy i chyba sie skuszę bo mi z glowy nie chce wyjsc;-) a patrzac za okna...chyba sie niedługo przyda tym bardziej ze strasza w tv ze juz ciepło z nami:sorry2:

Moja mama sprzątala kiedyś dwa oddziały bankowe...W jednym głownie babki w drugim faceci...Tam gdzie faceci kubki pomyte, ogarniete...A jak wchodziła do oddziału gdzie babki to:szok::szok: Potrafiły lezec kubki z zapleśniałą kawą:no:

hej dziewczynki witam się z Wami buziakami:-D
U nas pogoda jakaś dziwna ani ciepło ani zimno...mnie to już brzuch boli, kiedy w końcu dostane odpowiedx:):tak:ide Gaję ubrac, zrobic sobie kawkę..ktoś chętny??:-)
Jade do znajomej poźniej na wieś:tak:Bodzinka wiem o czym piszesz u mnie w byłej pracy było 10 dziewczyn masakra, wiem doskonale co to znaczy:-D:-D

Ponieważ smuty w domu, to postanowiliśmy na spacerek pójść. A tych oto koleżków w czapkach spotkaliśmy po drodze przy dróżce, żal było nie wziąć:-D. Nic z tego nie przygotuję bo mało he he ale wysuszę i na święta do bigosu będą jak znalazł!:tak:

Strach się bać ile byśmy zgarnęli grzybków, gdybyśmy się puścili w chaszcze głębiej.:-D

Hej!
Wpadłam się przywitać :tak:.
Właśnie udało mi się odzyskać mój wcześniejszy numer GG :-D. Ponownie zainstalowałam i wcześniej nie chciało się uruchomić po instalacjach, bo nacisnęłam na "nie zezwalaj" na wprowadzanie zmian na tym komputerze :-D:-D ale ze mnie trąba :rolleyes:. Teraz doszłam ładu i nacisnęłam to co powinnam i działa poprawnie :-D:-p.
Kawkę sobie muszę strzelić bo pogoda kiepskawa i nockę miałam ciężką więc przyda się jakaś dawka kofeiny ;-). Młodego zaraz spać położę i będę miała chwilkę dla siebie ;-).
Krolcia, no proszę u nas brak grzybów :dry:, teściu był w tamtym tygodniu i nic... :cool: ale nie ma się co dziwić jak pogoda taka a nie inna. Gratuluję zbiorów ;-).
Bodzia, jak Ci idzie szycie?

reklama
Do góry