reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka mamuski

No widze, ze juz wszystkie spicie :-( a ja dopiero skonczylam buszowac po neciku i wskoczylam zobaczyc co tu sie dzieje.

Jutro zajrze z rana.Ide do meza, bo sam film oglada ;-)

Dobrej nocki.

reklama
Dzien dobry My juz nie spimy,zimno -5stopni u nas.Oj rano z psem wychodze i juz marznac musze.Bylismy w Polsce od czwartku i nie zagladalam tu a wy tyle napisalyscie,jak zawsze.Wy zawsze duzo piszecie i mialam co czytac.A co do suwaczkow to sa adresy na forum tylko nie pamietam dokladnie gdzie na testach czy cos podobnego.
Co do okien to maz umyl jak u Ciebie Brenda,co prawda sie nie boi ale lepiej mu to wychodzi:-)
Iwonka i Joanna wy lepiej uwazajcie na mak bo jak kiedys moja tesciowa pojadla do woli to poszla spac,byla zakrecona jak spirala:-Dtak jakby sie nacpala czegos.Teraz juz maku nie rusza:-)
Aga wszystkiego naj naj bylismy w polsce i kompa nie mialam.

Hej:-)
Ja też nie wyspana, mały wstał o 5.00 i chciał się bawić, a teraz łobuz odsypia. Karolina zaraziła mnie katarem i strasznie zasmarkana jestem, mały już też pociąga nosem:-(. Jutro idziemy do lekarza, Kuba na kontrolę, a Karola też przy okazji.
Vici - zimno u Was, brrr... U nas w sobotę było tak ciepło, że dzieciaki na placu grały w piłkę w spodenkach i koszulkach z krótkim rękawem:szok:.

Witam! Moje dziecko oglada teletubisei wiec mam chwile aby po klikac!:-)
vici Oj chcialabym tak isc sobie spac na cala noc i sie obudzic dopiero kolo 7 rano.Moze bym sie w koncu wyspala a nie przez cala noc mam pobudki przez moje dziecko:wściekła/y: :tak: :-) :-) :-) :-) :-)
Pogoda nie ciekawa bo jest pochmurno ale juz nie licze na lepsza pogode bo jednak ta zima mogla by przyjsc na swieta.taka delikatna ale ze sniegiem:-) :happy:
Wszystkim chorowitkom zyczymy duzo zdrowka!:happy:

Iwonka ja tez bym chciala przespac cala nocke no ale na to chyba jeszcze przyjdzie poczekac.Choc bywaja dni kiedy tylko raz musze wstac,wiec nieraz jest w miare.

My narazie siedzimy w domku na spacerek popoludniu idziemy.Zaraz tata na przerwe przyjdzie cosik zjesc i potem idziemy z pieskiem sie przejsc.

A my na spacerek teraz nie idziemy bo moja corka zaraz idzie na drzemke a mama bedzie probowac montowac szafki kuchenne;-) :-p :happy: :-) :-) :-)

reklama
I ja sie melduje:)
ja dzis wyspana....mały spała cala noc do 8.30----ale wspołczuje tym mama co musza wstawac w nocy po kilka razy- u mnie tez sie zdaza ze mały zrobi sobie przerwe w spaniu,to na drogi dzien jestem nie przytomna;-)
u mnie dzis strasznie wieje,mały kima a jak wstanie to wybywamy z domku:-)
Oczywiscie serdeczne zyczenia dla PATRYCZKA

Do góry