reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam

my wybrałysmy sie na spacerek, ale Maja po 5 minutach zasnęła i wróciłyśmy do domku i juz 1,5 godziny spi,

a ja prawie uporałam sie ze zdjęciami (miałam 320 do powkładania) ale zabrakło mi albumów i jeszcze kilka zostało luzem

reklama
moja cora tez spi a na spacerek bardzo bym chciala isc ale u nas od rana pada:-(
maly koloruje malowanki corcia spi wiec ja korzystam i zagladam na bb:tak:

Czesc, jeszcze raz wszystkim serdecznie dziekuje za zyczonka!!!! Buziaki dla wszystkich!!

Tesciowa jeszcze jest wiec, nie moge za dlugo siedziec przed kompem. Ja tez sie ciesze z prezencikow, bo poszaleje sobie kupujac ciuszki. U nas pogoda nieciekawa, wiec dzisiaj zrezygnujemy ze spacerku, za to moze jutro.

moja córcia tez śpi ,dziś nawet ładnie zasneła ,ostatnio ma z tym problemy straszne.

obiad w połowie robiony ,zaraz chłop z robotki wraca.
chyba tzeba za okna sie wziąść ,ale przez ten krzyż bolący to boje się całej tej roboty :baffled:

ja tez sie melduje , ze jestem
poszlam rano zaprowadzic malego do przedszkola i potem kolo 10 zasnelam razem z mala spalam do 11:30 niedlugo , ale fajnie bylo
teraz emilka znowu spi , ale jak wstanie tochcemy isc na spacerek , ale u nas tez tak zimno
brrrrrrrrrr

Aga a jak leczenie twojego krzyza ,bo tu lekarz zapisał mi tabletki przeciwzapalne i 10 zabiegów -lampa solux czerwona na krzeż ,bardzo to przyjemne i coraz bardziej leczenie mi pomaga :tak: najgorsze jest to że musze często Emi podnosic ,wyciagac z łóżeczka czy z wanny ,a nie mówiąc już o wyciaganiu z fotelika samochodowego,koszmar ,gdyby nie to już bym była zdrowa

reklama
Do góry