reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
aga dla ciebie jeszcze raz sto lat mimo , ze juz ci skládalam zyczonka u nas na lutowkach

u nas zimno jak nie wiem , ale bylam z dziecmi na placu zabaw , bo by mi chalupe rozniosly z nudow maly caly czas marudzil , ze chce na dwor no to poszlismy

Dzis mi Macio zastrajkował obiadu wogole nie zjadł potem wypił butele soczku zjadł danonka i chrupki i kaszki tez nie chciał zjadł tylko 100ml Nie wiem co mu jest??? Zawsze był chetny do jedzenia a teraz

Goscie juz poszli Macius wyszalał sie z kuzynem i teraz padł ciekawe kiedy sie obudzi

widzę że nikogo nie ma :no: :sick:

My byliśmy na kawce u znajomych ale Emi tak szalała ze nie mogłam już wyrobić i poszliśmy po dwóch godzinkach do domu ,teraz Emi pujdzie spac a ja z mężusiem winko wypiję

Witajcie:tak: :tak: :tak:
My siedzimy w domciu bo Majka nadal chora. Właśnie kupiłam małej na allegro pchacza, mam nadzieje że jej się spodoba i chętnie będzie przy nim chodziła, bo jak się okaże że to wyrzucone pieniądze w błoto to się zdenerwuję:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Moja dziewczyna tez była trszkę chora ,ale jakby przeszło ,prawie juz nie smarka ,czyli ze to najzwyklejsze przeziębienie było ,tfu tfu:happy:

Anaconda te pchacze sa fajne ,i wydaje się że pomaga w nauce chodzenia ,

noelia....tylko nie wiem jak go skasowac...on tam jest pokazany nie w formi pisemnej tylko rysunkowej, nie moge go usunac? moze ja w zlum miejscu tego szukam....moj prowil...edytuj podpis?

reklama
Do góry