reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej

Lena o matko az tyle,podziwam cie.
Aguska ja tez z turbanem,juz susze.
Renia he,kupisz sobie grzebyk i ok.

Miłego dnia.
Ja sie nie wyspalam-masakra.
Pa

reklama
Witam również z kawą a turbanik sobie trzepnę jak mały spać pójdzie:-D he he bo się już włosy domagają.

Starszak w przedszkolu. Pierwszy dzień w nowej sali, bo przecież on już pięciolatek jest!!!!he he. Dumny łazi, że on już jest w starszej grupie.:tak::-D

Mały wcina bułę po bracie. Zapewne będzie co odkurzać jak skończy:dry:.

Wczoraj kupiłam starszemu czapkę na zimę. Brrrrrrrrrr 45zł:baffled:! Ale fajna jest, strasznie mi się podoba:tak:, no i potem mały ją będzie miał więc sobie tłumaczę, że to 20zł tylko inwestycji w dziecko:-p he he.

Taki chłód, że już myślę co trzeba kupić:nerd:. Przede wszystkim rajstopki....a co więcej? Muszę przejrzeć czy małemu coś nie będzie trzeba dokupić, czy ma wszystko po bracie.

Hej dziewczynki u nas tylko 15 brrrr zimno jak nie wiem co:-)
mąż by się przydał by ogrzac nóżki:):-D
muszę napisa rezygnację do polsatu cyfrowego bo za przedłużenie umowy abonament o 10 zł drozszy a jak wezme od nowa to taki sam:tak:koń by się uśmiał jak naciągają:tak:

He he Lena to jest ich taka głupia polityka! Zamiast nagradzać stałych abonentów to im doj...ać! Moja mama ma tak samą z cyfrą. Kosmiczny abonament! A jak by wzięła na nowo to i o połowę tańszy abonament przez jakiś czas, albo inne profity!

He he Lena to jest ich taka głupia polityka! Zamiast nagradzać stałych abonentów to im doj...ać! Moja mama ma tak samą z cyfrą. Kosmiczny abonament! A jak by wzięła na nowo to i o połowę tańszy abonament przez jakiś czas, albo inne profity!

dokładnie dlatego ja mam czas do rezygnacji i juz wysle zeby im sie nie zagubił:)

Witajcie,
znow mama natłok spraw w tym tygodniu.
Lenka - ja tez jestem niezadowolona z Cyfrowego Polsatu, tylko malz nie chce zmienic bo kupiony jest dekoder i reszta sprzetu.

Witajcie.
Niewiele poczytałam
Widzę ,że niektóre szaleją w kuchni
;-)
niektóre na zakupach,
a my na weselu
;-):-):-)

Rozmiarówka -rozmiarówką zgadza się ,ale moja mała spokojnie może jeszcze chodzić w czapkach dla noworodków
:szok::-D:-D
Ma tak malutką główkę .;-):-):-)
I naprawdę ciężko coś kupić na ten rozmiar.:rofl2::rofl2:

W sobotę byliśmy na weselu ,więc jeszcze trochę wczorajsza jestem...
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Mała na weselu spała tylko 3x po 15-20 minut ,a resztę przechulała z nami.
Tańczyła chyba z całym weselem...
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Wczoraj za to w dzień odsypiała ,bo budziła się tylko na cyca
yes2.gif
wink2.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

I tyle u nas.
Błoga cisza ,bo starszaki w szkołach,mała gaworzy na macie ,a ja do kompa chwilowo się dorwałam...
Miłego dnia

Ha! Nauczyłam się wreszcie jak Was czytać przez tel bo u mnie oczywiście netu ciąg dalszy:(

Dziś siedzimy w domu bo Olo siorbie nosem, rano pokaslywal, gorączki nie ma i miałam dylemat czy go puszczać czy nie... Ale ten katar ma paskudny:/
Nudzę się okropnie!

aguska i jak tam Bartek nie płakał?

Krolcia strach pomyśleć o najbliższych wydatkach jesiennozimowych:( u nas ma pewno czapka i buty zimowe, kurtka jesienna ale z tym zwlekam bo może przechodzi w tym co ma... A to tylko wierzchołek góry lodowej:/

reklama
Rożyczka ja w sumie muszę Gai kupic buty na zimę na jesien ma a kurtke i płaszczyk kupuje chrzestna;)Więc troszke mi się upiekło:)

Do góry