reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hello weekendowo.

Krolcia witaj laska spowrotem,jak po urlopie?

As.niestety rozmiarówka jest przedziwna,
no i z dwojga złego mała ma świetną czapeczkę.

Ja czuję się już troszkę lepiej,na tyle że wzięłam się za sprzątanie,
bo miałam w domu mały bangladesz.
Fasolkę po bretońsku dziś serwuję,zapraszam laski:):).
M.śpi po nocce,Maciek poleciał do moich rodziców,
bo ma pomóc mojemu bratu w....malowaniu pokoju,hahaha,
pomocnik straszny z niego.
I muszę się pochwalić mój starszak przyniósł już swoje pierwsze oceny.
j.angielski 5 ze sprawdzianu,z matematyki ma dwie piątki i dwa + za aktywność na lekcji,
z polskiego 4 ze sprawdzianu i 5 z przyrody.
Także jak na razie jest ok.
no może poza tym że ma szlaban,bo się bił z kolegą w szkole.

A teraz zmykamy na spacerek z psem,zajrzę później.

reklama
Witajcie!

Pogoda iscie jesienna! Tylko siedzieć w domku.
Jutro, jak to przy niedzieli gdzieś pojdziemy na spacerek!
asiulka - gratulacje dla dumnej mamy!
krolcia - witaj na starych śmieciach!

Hej dziewczynki jutro mam gości bo u nas w mieście jest Święto Sadów i przygotowuję dwa ciasta:)
Ale pogoda byłam dziś na grzybach i tylko pół wiadereczka:-(ale zawsze coś;)

hej kobitki!
znajdzie się tu miejsce dla jeszcze jednej mamuśki?;) jeszcze się nie wczytałam,więc napiszę tylko o sobie, córa Natalka ma prawie 1,5 roku niezłe urwanie z nia głowy:) a ja już prawie 2 lata niepracuje

eywa witaj
Asiulka no gratki dla synka!zdolny oby tak przez cały rok;-)

My dziś do teściowej śmigamy może wcześniej jeszcze na jakiś spacer:-)Mały wstał znowu z ropka w oczach:crazy:coś ciągnie mu się to choróbsko !

heja :)

pogoda do d...y, a ja mam jechac do B-stoku autobusem, z bagazem i podnieconym calym wyjazdem Filipem. potem godzine czekamy na autobus do W-wy. nie usmiecha mi sie to w taką pogode ;/ no ale co zrobić..

ja zaflukana, Oskar zaflukany. ropny katar mamy. do tego co rano Oskar kaszle. ale tylko co rano. jak sie odkrztusi to potem caly dzien jest luz. dobrze ze F nie choruje , bo bym dawno zbankrutowala.

Eywa helloł :) czuj sie jak u siebie :D

Hej dziewczynl rosołek juz wstawiony, teraz chyba czas na kawkę:)
Wczoraj upiekłam sernik i zrobiłąm ptasie mleczko:)Same słodkości:):-)
Pogoda taka jesienna oby nie padało:tak:
Ewa witaj:-D

Witajcie!
U nas pochmurno, choc cieplo.
Wczoraj z malzem urzadzilismy sobie wieczorek przy winku!
Mały rozrabia, a ja sacze sobie kawke.
Popoludniu spacerek.

Miłej niedzieli!

reklama
Do góry