reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam

aga wszystkiego naj najlepszego!!!!!

ja dzis miałam ciężki dzień,

rano bylismy na zakupach,

potem przekonywalismy Maję do nowych kapciuszków, bo musieliśmy jej kupic ortopedyczne, bo wykoslawia lewą nóżkę, a ona bidula jak stanęła w tych kapciach, tak nie chciała sie ruszyc i tak stała i płakała :-( ale jakoś dałismy radę

potem byliśmy u szwagra na imienino-urodzinach,

a przed chwila właśnie skończyłam ukłądac zdjęcia, bo w końcu wywołałam, wyszło mi 320 zdjęć, az mi albumu zabrakło

a teraz to chyba pójde spac

reklama
Dzień dobry! Gdzie się wszystkie podziewacie ? :-)

Ja sobie kawkuję delikatnie ;-)

Upiekłam wczoraj wieczorem ciasto z truskawkami i galaretką, mam nadzieję, że młody nie dostanie uczulenia :zawstydzona/y:

Witam! Ja jestem juz tez.U nas pochmurno i troszke wieje.Goscie zostali na noc.Na obiadek zrobimy spagetti.
Pycha To dalas mi do myslenia z tym przekoslawieniem nogi.Nawet specjalnie nie zwracalam uwagi na moje dziecko pod tym wzgledem.
Leika Mniam mniam ciasto z truskawkami ale narobilas apetytu...

a tak wogule to dzien-dobry
choc narazie nie zabardzo:eek: jestem niewyspana,oczy mam na zapałki,mały w nocy znow zrobił mi 1,5h pobudke i płakał:-( myslałam ze jest głodny wiec dałam mu jesc ale to nie pomogło,wiec musiałam siegnac po syropek przeciwbolowy.....i po jakims czasie mały zasnol:baffled: moze wkoncu wyjdzie mu zebolek
Aga to jutro szalejesz w sklepie .....ale ci dobrze:-)

Moj maluszek spi wiec spokojnie moge popisac bo jak on jest to sie nie da albo kasuje mi całego posta albo tez chce klikac...

Aga wszystkiego najlepszego :))

Do nas dzis przyjezdza kuzyn meza z dzieciaki i wieczorkiem chrzestna Maciusia wiec zapowiada sie ciekawy dzien teraz własnie gotuje obiadek.

Wiecie co ta pogoda mnie dobija strasznie pochmurno dzis jest

Cześć

wczoraj na zakupach byłam ,ale wiara szaleje ,wszystko co im w ręce wleci kupują ,a my mamy dopiero półtoraprezentu :-D ,ale juz wiem co reszcie kupić ,a tam nie było :no:

Aga prezent swietny urodzinkowy dostałaś ,:tak: :-)

Emi też ciut kierowała jedna nóżkę do środka ,ale lekarz kazał obserwować i w sumie już tak przestaje robic,ale za to robi cos innego - wysuwa dolną szczenkę tak za górna ,i wyglada to tak jakby miała zły zgryz ,ale może ją trzymać normalnie ,strasznie mnie to denerwuje ,ale to może byc od zebów ze wyłażą i może tak masuje dziąsła i narazie powstrzymuje sie od uwag,co myślicie o tym

reklama
Oj kiedyś duzo wyszywałam krzezykiem i rechelie też,:tak: ,ksiazki tez kiedys pochłaniałam ,ale teraz jakoś mi sie poprzestawiało :confused: :baffled:

bardzo lubiłam tez kiedys malowac ,i chyba muszę znów zacząć to robic:tak:

Do góry