reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam się

Asiulka strasznie współczuję twojej koleżance, to straszne tyle lat się starali a tak to się skończyło, bidny maluszek(*)
lenka pochwal się efektami

u nas dziś deszczowo, strasznie się ciemno zrobiło jakby noc była:szok: dziś u nas odpust mieliśmy iść pooglądać pierdółki a tu klops pada:wściekła/y:

Miłego dnia:-)

Heja. umieram nadal, albo to juz starosc mi doskwiera ;/

Asiulka wspolczuje kolezance tragedii. nie pojmuje po co "BOG" daje ludziom maluszka i tak szybko go zabiera?? lekcja pokory czy jaki inny grom??

Glowa mi strasznie dziś boli;/ polozylam sie pospac, ale Oskarowy stwierdził ze " muse z tobą mamo polezec, zmecony jestem " wladował sie na łóżko i tyle spania bylo.wstawilam do piekarnika goloneczke i ziemniaki. niech sie piecze. nie mam sily stac przy gazówce zeby coś "recznie" gotowac ;/
tym bardziej w @.

Asiulka przykre (*) na świecie nie ma sprawiedliwości...
Lena czekamy na foty
Renata współczuje bólu

U nas pogoda do... ciągle pada
ja dziś robie ciasto z jabłkami na poprawe humorku:-) nie wiem czy jutro dam Bartka do przedszkola bo jest o wiele lepiej ale jeszcze katarku ma troche

Hej dziewczynki witam się dla każdej całusek:)

Agusia wkleje jak tylko beda malunki:)Proszę o przepis u mnie tyleeeeeeeee jabłek;)

Mnie dzisiaj znów kolejny dzień łepetyna boli. Na tabletkach jade, bo wytrzymać nie mogę.
Jadę znów na rowery, bo ładna pogoda i słonecznie na dworzu.
Mam juz dosc jazdy autem i przerzucam się na rower.

reklama
Do góry