reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aga kupiłam tez kieckę Amelce. Typowo weselną.:tak: Cyknę fotę , to wkleję wam.Ona jej nie zdejmuje. :-D
Koraliczku no to :unsure::unsure::unsure::unsure: jakbyś znalazła :rolleyes2: to ja bym bardzo , bardzo, bardzo była ci wdzięczna za podesłanie linku. :sorry2: Bo podobno zarąbista komedia! :tak::-D Brat mój wczoraj był z dziewczyną w kinie. :tak: Ta go jeszcze raz dziś na to samo wołała. :rofl:

Jakaś burza z piorunami idzie i mi zasięg ginie .:baffled:

Ostatnia edycja:
Bartek już śpi bo musi rano wstać do przedszkola to sam z chęcia poszedł spać:-Djak nigdy:-D

Justa czekam na fotke
Koralikowa z neta to chyba jeszcze za wcześnie na ściągniecię co?

My już sami, ale m wraca w środę i urlop zaczyna.

Justa niezłe zakupy!:tak:

Aga mały cwaniak!:-D He he Ciekawe czy jutro grzecznie będzie bez płaczu po weekendowej przerwie.

Mnie też się wydaje, że na madagaskar za wcześnie jeszcze. Ja mam zamiar z młodym do kina pójść jakoś w następnym tygodniu. Po poprzedniej wizycie na epoce lodowcowej dostaliśmy kupony rabatowe na bilety do wykorzystania do końca sierpnia. Więc mamy zamiar je wykorzystać.:tak:

Justa spox,ale nic darmowego nie znalazłam,a placic kupe kasy za wersje kinowa nie bede...

macie racje nie ma jeszcze takiego lepszego seansu..
zatem ja chyba,,ale chyba jutro dzieciom zrobie niespodzianke i pojde znimi do kina na filmek ten..
ja nawet nie pamietam kiedy bylamw kinie,,ze sto lat temu....a i pojde na 3D...

aguska no i super....moj tez sie tak nauczyl,jak wstaje o 6 ze mna,to o 20 auttt....spi jak zabity..

reklama
Justa spox,ale nic darmowego nie znalazłam,a placic kupe kasy za wersje kinowa nie bede...

macie racje nie ma jeszcze takiego lepszego seansu..
zatem ja chyba,,ale chyba jutro dzieciom zrobie niespodzianke i pojde znimi do kina na filmek ten..
ja nawet nie pamietam kiedy bylamw kinie,,ze sto lat temu....a i pojde na 3D...

aguska no i super....moj tez sie tak nauczyl,jak wstaje o 6 ze mna,to o 20 auttt....spi jak zabity..
tez bym poszła zabierz mnie ze soba;)

Do góry