reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula tacie ich dałam :-p i uwierz mi jakbyś z dwójką tyle czasu była SAMA bez oddechu to byś wykorzystała taki week ;-)

reklama
As, dzięki za odwiedziny naszego wątku :-). Obyś z zębem doszła do ładu.
Bodzia, ja chwilowo tyż sama, chłop do LM pojechał, a Dudek śpi :-).
Lena, tą gładź to u Gai w pokoju?
Asienka, udanych porządków ;-)
Cały dzień u mnie pada i burzy, co przestanie to na 5 minut i a piać od nowa :dry:

Tak jednak tapety nie kładziemy!Nie dla naszego dziecka tapeta;):-D:-D

Hej wieczornie. Anula witaj i tu :) co do zachowania Bartka.. heee.. za jakies 3-4 lata mu przejdzie.. :D hahaha.. moj 3 latek tez odstawia takie numery ze czasami mam ochote go komus oddac. nie nadązam z oglądaniem sie za nim.

Dziś prawie caly dzien na podworku. z sąsiadki wnuczką. i ja zadowolona i mama D. bo spokoj był :) Tylko co raz ktoś wychodził pilnowac tej dziewczynki. bo moi paNOWIE TO SAMOWOLKA. NIE BIEGAM ZA NIMI. wiedzą ze za bramke nie mogą wychodzić, jak coś chcą to przychodzą i pytaja.. a ja caly dzien lezalam i sie nudzilam. a czuje sie jakbym na polu kamienie nosila.

Boże jaki skwar....normalnie siedzę i się pocę a duszno jak talalla:)
Chyba trzasne sobie piwko, Gajeczka juz spi wiec chwilka relaksu dla mnie;)

Zdarłam sobie szpilkami od dzisiejszego biegania po Galerii tył stopy. :confused2: Ale nie żałuję. Nachodziłam się ,że ho ho. :-)

Nad Pilicę nie pojechaliśmy, bo niby upały a burze przechodzą. strach trochę.

Bodzia jak tam, nie nudzi ci się?;-)
Bodzia , Lena no to chlup w ten dziub. Właśnie otworzyłam sobie zimne piwko. ;-) Zdrówka dla tych co coś sączą. ;-)
Aga jak się czujesz?
Fanta do kiedy mąż ma urlop? Mój jak zacznie 20 sierpnia , tak 3 tygodnie będzie siedział w domu. :szok: 3 wesela mamy. :szok: Idziemy na dwa. :confused2:Szkoda mi bardzo, że nie pójdziemy na wesele do mojej najbliższej przyjaciółki, ale po prostu nie stać nas.. :-(
Renatka dzięki za pocieszenie. Cholercia ty też swoje przeszłaś. :no:
As kupę czasu! Buziaczki dla Was. :* :-)
Anula witaj ponownie. Mały jakiś bunt przechodzi? Współczucia. :no: A niech robi co chce, wyluuuzuj.;-)
Beeeataaaa :-D a tobie znowu ta głowa dokucza? Mnie się to nie podoba , i to bardzo. :no: Z resztą nie raz już ci o tym pisałam. :sorry:

No i co ja miałam jeszcze?

Koralikowa gdzie, hy?

Ledwo co dziś zipię.Padam z nóg, dosłownie.
Działo się dziś, działo...
Mam dość atrakcji na dzień dzisiejszy.;-)

Miłej niedzieli wam życzę.:-)

reklama
A ja się witam porannie przy kawce m zmywa;-)
My mamy dziś w planach iść nie daleko lotniska aby Bartek popatrzył na samoloty a potem do teściowej śmigamy:-)
dziś zapowiada sie upalnie....
Justa i co kupiłaś coś fajnego w galerii?(ja wczoraj założyłam buty na koturnie to szłam jak ciamajda:-Dodzwyczaiłam sie)
Kobitki udanej miłej niedzielki wam życzę

Do góry