reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
As, dzięki za odwiedziny naszego wątku :-). Obyś z zębem doszła do ładu.
Bodzia, ja chwilowo tyż sama, chłop do LM pojechał, a Dudek śpi :-).
Lena, tą gładź to u Gai w pokoju?
Asienka, udanych porządków ;-)
Cały dzień u mnie pada i burzy, co przestanie to na 5 minut i a piać od nowa
Tak jednak tapety nie kładziemy!Nie dla naszego dziecka tapeta
aguska2017
Fanka BB :)
Anula normalnie jakbym o swoim czytała w tym wiekupocieszę cię że to jeszcze trche potrwa;-)cierpliwości życzę;-)
Hej wieczornie. Anula witaj i tu co do zachowania Bartka.. heee.. za jakies 3-4 lata mu przejdzie.. hahaha.. moj 3 latek tez odstawia takie numery ze czasami mam ochote go komus oddac. nie nadązam z oglądaniem sie za nim.
Dziś prawie caly dzien na podworku. z sąsiadki wnuczką. i ja zadowolona i mama D. bo spokoj był Tylko co raz ktoś wychodził pilnowac tej dziewczynki. bo moi paNOWIE TO SAMOWOLKA. NIE BIEGAM ZA NIMI. wiedzą ze za bramke nie mogą wychodzić, jak coś chcą to przychodzą i pytaja.. a ja caly dzien lezalam i sie nudzilam. a czuje sie jakbym na polu kamienie nosila.
Dziś prawie caly dzien na podworku. z sąsiadki wnuczką. i ja zadowolona i mama D. bo spokoj był Tylko co raz ktoś wychodził pilnowac tej dziewczynki. bo moi paNOWIE TO SAMOWOLKA. NIE BIEGAM ZA NIMI. wiedzą ze za bramke nie mogą wychodzić, jak coś chcą to przychodzą i pytaja.. a ja caly dzien lezalam i sie nudzilam. a czuje sie jakbym na polu kamienie nosila.
Dzieci Poznań i standardowo pliiiis
Zdarłam sobie szpilkami od dzisiejszego biegania po Galerii tył stopy. Ale nie żałuję. Nachodziłam się ,że ho ho. :-)
Nad Pilicę nie pojechaliśmy, bo niby upały a burze przechodzą. strach trochę.
Bodzia jak tam, nie nudzi ci się?;-)
Bodzia , Lena no to chlup w ten dziub. Właśnie otworzyłam sobie zimne piwko. ;-) Zdrówka dla tych co coś sączą. ;-)
Aga jak się czujesz?
Fanta do kiedy mąż ma urlop? Mój jak zacznie 20 sierpnia , tak 3 tygodnie będzie siedział w domu. 3 wesela mamy. Idziemy na dwa. Szkoda mi bardzo, że nie pójdziemy na wesele do mojej najbliższej przyjaciółki, ale po prostu nie stać nas.. :-(
Renatka dzięki za pocieszenie. Cholercia ty też swoje przeszłaś.
As kupę czasu! Buziaczki dla Was. :* :-)
Anula witaj ponownie. Mały jakiś bunt przechodzi? Współczucia. A niech robi co chce, wyluuuzuj.;-)
Beeeataaaa a tobie znowu ta głowa dokucza? Mnie się to nie podoba , i to bardzo. Z resztą nie raz już ci o tym pisałam.
No i co ja miałam jeszcze?
Koralikowa gdzie, hy?
Ledwo co dziś zipię.Padam z nóg, dosłownie.
Działo się dziś, działo...
Mam dość atrakcji na dzień dzisiejszy.;-)
Miłej niedzieli wam życzę.:-)
Nad Pilicę nie pojechaliśmy, bo niby upały a burze przechodzą. strach trochę.
Bodzia jak tam, nie nudzi ci się?;-)
Bodzia , Lena no to chlup w ten dziub. Właśnie otworzyłam sobie zimne piwko. ;-) Zdrówka dla tych co coś sączą. ;-)
Aga jak się czujesz?
Fanta do kiedy mąż ma urlop? Mój jak zacznie 20 sierpnia , tak 3 tygodnie będzie siedział w domu. 3 wesela mamy. Idziemy na dwa. Szkoda mi bardzo, że nie pójdziemy na wesele do mojej najbliższej przyjaciółki, ale po prostu nie stać nas.. :-(
Renatka dzięki za pocieszenie. Cholercia ty też swoje przeszłaś.
As kupę czasu! Buziaczki dla Was. :* :-)
Anula witaj ponownie. Mały jakiś bunt przechodzi? Współczucia. A niech robi co chce, wyluuuzuj.;-)
Beeeataaaa a tobie znowu ta głowa dokucza? Mnie się to nie podoba , i to bardzo. Z resztą nie raz już ci o tym pisałam.
No i co ja miałam jeszcze?
Koralikowa gdzie, hy?
Ledwo co dziś zipię.Padam z nóg, dosłownie.
Działo się dziś, działo...
Mam dość atrakcji na dzień dzisiejszy.;-)
Miłej niedzieli wam życzę.:-)
krolcia
My z m sączymy sobie drinki.
Dzieci śpią.....
Dzieci śpią.....
reklama
aguska2017
A ja się witam porannie przy kawce m zmywa;-)
My mamy dziś w planach iść nie daleko lotniska aby Bartek popatrzył na samoloty a potem do teściowej śmigamy:-)
dziś zapowiada sie upalnie....
Justa i co kupiłaś coś fajnego w galerii?(ja wczoraj założyłam buty na koturnie to szłam jak ciamajdaodzwyczaiłam sie)
Kobitki udanej miłej niedzielki wam życzę
My mamy dziś w planach iść nie daleko lotniska aby Bartek popatrzył na samoloty a potem do teściowej śmigamy:-)
dziś zapowiada sie upalnie....
Justa i co kupiłaś coś fajnego w galerii?(ja wczoraj założyłam buty na koturnie to szłam jak ciamajdaodzwyczaiłam sie)
Kobitki udanej miłej niedzielki wam życzę
Podziel się: