reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam

czytam, czytam od wczoraj ale jakoś weny do pisani brak, ręka jeszcze trochę spuchnięta, bilo i piecze też się załatwiłam :tak:
mi się dziś nie chce sprzątać nie wiem co mnie dopadło, łóżka jeszcze nie mam zaścielonego nigdy mi się tak nie zdarzyło:szok:a tu taki syf, kurzu, brudu że szok :tak::rofl2:ech może jak strzelę sobie 2 kawkę to się wezmę za jakąś robotę:nerd::rofl2::rofl2:

u nas pogoda deszczowa :szok::tak:

tym co zdrówko szwankuje życzę szybkiego powrotu do zdrowia:tak:
:tak:
zabierającym się za sprzątanie życzę miłego sprzątanka:tak::-D

Bodzinka produkuj te lale bo są naprawdę ładne i nie jedna jeszcze na pewno się sprzeda tego ci życzę:tak:

Miłego dnia:-):tak:

reklama
Hej dziewczynki witam się z kawką;)Ale żar się leje z nieba, znowu upały oby były takie jak teraz za tydzien jak bedziemy nad morzem;)

Renata:-D:-D:-D to masz ciekawe z chłopcami:-D ale ile nerwów przy tym
Lena no gaja spora dziewczynka:tak:
Bodzia fajnie że tata zabrał chłopców:tak:;-)

U nas też pogoda dziwna:baffled:niby ma padać jakoś pochmurno ale ciepło
Bartek ogląda teraz epokę lodowcowa 4:tak:

Hej witam sie później was poczytam
Ja sie już ok czuje ale za to Bartka brzuszek boli

zdroweczka dla kawalera :)

ja juz po zakupach, chlopcy lody wcinają. wczoraj od babci dostali pieniązki to dziś od rana podstawowe pytanie " kiedy pojdziemy na lody???"

ide zaraz do mamy.. moze sie rozbudze jak sie przejde.

Sasiadki synowa z 4 latka przyjechala. jak pogoda sie poprawi to mam chlopców z głowy. :D

Wpadłam się przywitać.
Kawkę sobie siorbię, pogody jak nie miałam tak nie ma :dry:. Całą noc lało, a dziś 17 stopni na tremometrze, wczoraj 15 :szok:. Ekhm...lato :-(
Chorowitką życzę zdrówka, tym co się nie chce sprzątać weny do sprzątania, tym co mają lenia by go przepędzili, a tym co szyją ;-) niech igła szybko tańcuje :-p.
Może później zajrzę jak znajdę chwilkę wolnego ;-).

u nas pogoda cuuuuuuuuuuuudna, szkoda, że nie mozemy z niej korzystać :-(
posprzątałam, teraz czekam na pana tate i rozpoczynam weekend ;-p
Jade dziś do mamy posprzątać to wejede do mega taniego warzywaniaka i cos na obiad sobie wezme. i zjem SAMA ;-p

u nas pogoda cuuuuuuuuuuuudna, szkoda, że nie mozemy z niej korzystać :-(
posprzątałam, teraz czekam na pana tate i rozpoczynam weekend ;-p
Jade dziś do mamy posprzątać to wejede do mega taniego warzywaniaka i cos na obiad sobie wezme. i zjem SAMA ;-p
aaaa Bodzia, no tak odpoczywaj sobie i korzystaj. Fajnie tak, że wszystko możesz sama ;-):-p

Witajcie babeczki.
Zaglądam i do Was ...

Przepraszam ,ale nie mam czasu na forum.
Żyję w ciągłym niedoczasie :-D:-D:-D
Szkoda kraść mi czasu na neta ,który mogę przeznaczyć na Karolinkę i dzieci ...

U nas noc przespana i bez niespodzianek.
Teraz pierwszą drzemkę mała zalicza ,a mama walczy z bólem od zęba.
Wczoraj byłam u dentystyi rozborował mi ,otworzył ten ząb.
Miało być lepiej ,a wcale nie jest :no::no:
Boli mnie pół głowy dosłownie i pół szczęki do tego lewe ucho...
Zaczynam puchnąć...
Mam nadzieję ,że dziś antybiotyk zadziała ,bo chyba zwariuję :sorry::sorry::sorry:

O Karolini troszkę...
Główkę Karolinka też już ładnie trzyma ,ale widzę ,że napięcie mięśniowe jest nieco zmalało ,bo zapomniała jak się przekręcać z brzuszka na plecy i bardzo dobrze.
Na to jeszcze ma czas ....
Potem się nauczy....
Wczoraj znalazła nogi i ma super zabawę ,bo łapie się za kolanka i przekręca na boki :-D:-D:-D:-D

reklama
Witajcie!
Zdrowka chorowitkom.
Jutro jedziemy na mala wycieczke do Bydzi, a dzis jeszcze wieczorne zakupy.
Malz dzis wraca i zamierzam przez weekend wszystko co trzeba zrobic.
lece odgruzowac chate!

Do góry