reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wrublik fajnie że u was ok a odpieluchowaniem sie nie przejmuj w końcu córcia ma jeszcze na to czas:-D a Michałek to leniuszek:-Di może dobrze póki co:-D
Miłego dnia a i witam nową mamę;-)

reklama
Jezu jaka okropna pogoda. A chlopcy mi mieszkanie roznoszą. niedlugo bedą po meblach lazic.

Wrublik ja tez w gorach nie bylam. Nad morzem w tamtym roku pierwszzy raz bylam i zakochalam sie w Kołobrzegu i Gdańsku.

No i Ełk uwielbiam. Za kazdym razem jak tam jade to szczerze sie jak glupia :) a to zwykle miasto jest..

A z opieluchowywaniem. jeszcze cora zalapie.no i kciuki za kupe do nicnika :)
Mirelka witam cie i ja ( tez całkiem tu świeża :) )

Gdańsku byłam tydzień temu!
W kołobrzegu zareczylam sie
a w Ełku mieszka moja rodzinka, wiec jako dziecko czesto tam bywałam!

Hej wrublik!

Witam nowa mamę!

Dzięki za miłe przywitanie mam nadzieję że się wdrożę w miarę szybko i zacznę Was kojarzyć bo jak na razie przeczytałam co nie co wybiórczo:tak:

fajnie że niektórym mamusiom jest dane wyjechać na wakacje my w tym roku nigdzie nie jedziemy ale przyrzekłam sobie że w przyszłym roku nie ma bata jedziemy na jakieś wakacje

moja mała drzemkę sobie ucina ja obiadek przygotowałam, i mam chwilę czasu na BB i przy okazjo kawkę sobie popijam:tak:

pogoda taka daremna że lata wcale nie przypomina już wolę te upały które u nas gościły :tak:

Bodzinka zdrówka życzę że też cię musiało coś chwycić nich wirus jak najszybciej cię opuści :tak:
wrublik fajnie że było ci dane zwiedzić trochę świata, dzieci Wam podrosną to zaczniecie zwiedzanie
Bodzinka, Renata i jak tam chłopaki dom roznieśli :-D na pewno stoi na swoim miejscu i nie jest tak źle
aguska miłego i szybkiego sprzątania
Miłego popołudnia :tak:

Umieram...Jak się tak czuje to by ię ktoś przydał w domu ech....
A chciałam lale na candy szyć.....

Aga, Fanta, Bodzia, Wrublik , Lena, Karola , Asia DZIĘKUJĘ!:-) Wszystkim bardzo dziękuję za pamięć i życzenia. :tak::-)

Renatka, mirelka witajcie!

As
spóźnione ( bo wczorajsze) , ale szczere... Najlepsze życzenia imieninowe! Wszystkiego dobrego , najlepszego, spokoju, szczęścia , miłości! Marzeń spełnienia!

Mamuśki przypominam o wyborze II moderatora, o głosowaniu. Pamiętajcie , by zostawić potem w komentarzu wpis " zagłosowane"
:-) MODERATOR

Mamę mam już w domu, wyszła z tego cholernego szpitala. :sorry:Nagotowałam jej dziś krupniczku, udko z ziemniaczkami i marchewką.. zjadła i spać poszła. Widać , że sił jeszcze nie ma.
Przyjechałam do domu ogarnąć teraz swój domek. :tak:
Pot normalnie mi się leje z czoła. :confused2:

Justa to fajnie że mama w domu:-)
Bodzia zdrówka;-)
kurczę mnie też coś rozkłada zimno mi i czuje że gardło robi mi sie podejrzane:eek:mam nadzieje że to nie angina:baffled:

Widzę że Was tu mało
Moi chłopcy poszli do sklepu a ja coraz gorzej sie czuję buuuuuuuu

Ostatnia edycja:
Zaglądam póki mam chwilkę. W skrócie, to Dudek się rozgadał i jedzie już zdaniami :szok:. Co prawda nie wyraźnie jeszcze ale gada jak najęty :-D. Do kina w piątek Dudka do dziadków wysyłam, a z siostrą się wybieram na bajkę dla dorosłych ;-). Trzeba troszkę odpocząć :-).
Aguska, chyba za głosowane, bo jedyną rzeczą jaką mogłam nacisnąć było like :confused2:.
Bodzia, zdrówka i oby na katarze się skończyło.
Justa, oj tam :-D. Gdyby nie fb nic bym nie wiedziała ;-). Ja również za rocznicowe dziękuję :-).
Mirelka, widzę, że zaczynasz się aklimatyzować i tak jak my kawkę popijać <my zazwyczaj rano kawkę popijamy ;-)>.
Renata, wszędzie taka piękna pogoda niestety. Choć słyszałam, że gdzieś na dolnym śląsku nie pada.
Przyznać się u której świeci słonki? :-D:-D

reklama
No i jak ja mam nie wyjsć z siebie??? Młode mi zmniejszyło temperature pieczenia w trakcie pieczenia muffinek Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do góry