reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Renata już oddany:-) a na moje to na Agnieszkę głosuj na tej stronce co podałam;-):-)
Bodzia to ty ciągle w biegu a fajnie było w Krakowie?w ogóle ja nie wiem ostatnio wszystko mnie omija bo nie w sumie po co tam jechałaś?tak rekreacyjnie?z chłopcami?
Fanta ja mam lody;-)

Mój Bartek zasnął dziś o19,30:-) po spacerku go tak zamuliło i usnął

reklama
Renata, dziękuję :-). Głosik już oddany ;-).
Bodzia, zależy jak duży jest ten blok i czy aż tak chcesz się ze mną dzielić. Najlepiej żeby była ciemna czekolada i duuuuuuuużo ;-). Obiecuję wszystkiego nie zjeść :-p.
Aguska, ja mam tyż lody malagę :-). Mniam ale zjem je dopiero jak młodego położę spać, bo on za dużo nie może słodkiego.

Aguska bede głosowac :) zapisze sobie str. w ulubionych :)

u was tez taka kichowata pogoda?? albo pada, albo wieje?? chyba jednak wole te goraco z zeszlego tygodnia. przynajmniej było mozna w basenie z dziecmi sie moczyc :)

Mój ma chrypke od kilku dni ale nie wiem od czego tak jakby alergiczna ta chrypka ale muszę wybrać sie do lekarza no i Bartek lody dziś ze mna wcinał ale też nie za dużo ...

hej wadam tylko na chwile
proszę o głosiki 5 można oddać dziennie
http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/spot-promocja/galeria/?start=545

Kochana zagłosowane;)

dzieki za powitanie :)

Aguska ale na co tam trzeba zagłosowac??? :)

Fanta wszystkiego najlepszego :) kolejnych wielu lat w miłosci :)

I moge ja was prosić o głosiki na moich synków?? http://www.dziecipoznan.pl/news-4242-konkurs_lato_w_obiektywie zdiecie RenataT mozna co 12 godzin :) az do konca wakacji :)
Renata witaj:)Zagłosowane:)
Witajcie babeczki.

Nie poczytam ,bo kompetny brak czasu .
Co prawda wygospodarowałam trochę czasu na BB ,ale właśnie goście przyszli :szok::szok::szok: ,a nikogo nie zapraszałam...

U nas nieco się zmieniło tzn:
Teściowa od wtorku w szpitalu .
W piątek nad ranem miała udar mózgu.
Stan był bardzo ciężki
Odzyskała już przytomność ,więc kamień z serca...
Młoda wyjechała do Hiszpanii .Oj zazdroszczę trochę małej gadzinie.:-p:-p
Darek większość dnia spędza w szpitalu u mamy ,a w wolnej chwili jedzie do pracy .
Wraca ok.północy i o 8 znów wyjeżdża :sorry::sorry:

Kuba zbuntował się nie chce jeździć do fundacji przez co i ja nie pracuję ;-):rofl2::rofl2:

Mała rośnie jak na drożdżach i to najważniejsze ...
Uciekam ,bo dziś imieniny mam i goście przyszli.
Zajrzę do Was w wolnym czasie.;-):-):-)
Hej pisz co u Was, tak mało piszesz....Jak Karolinka???Pokaż jakieś fotki:)

Fanta blok jest obrzydliwie słodki także wpadaj. Jeden kawałek i się zasłodzisz :-p
Aguśka rekreacyjnie i spotkaniowo. Miałam jechac rano, wrócić wieczorem w końcu pojechaliśmy w piatek wróciliśmy w niedziele. U grudniowwej mamy nocleg był.

reklama
hej wadam tylko na chwile
proszę o głosiki 5 można oddać dziennie
http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/spot-promocja/galeria/?start=545

dzieki za powitanie :)

Aguska ale na co tam trzeba zagłosowac??? :)

Fanta wszystkiego najlepszego :) kolejnych wielu lat w miłosci :)

I moge ja was prosić o głosiki na moich synków?? http://www.dziecipoznan.pl/news-4242-konkurs_lato_w_obiektywie zdiecie RenataT mozna co 12 godzin :) az do konca wakacji :)
Bodzia ile masz do Krakowa??
Ja uwielbiam Toruń....i byc moze zrobie wypad sobie z Gaja do Torunia....jak znajde fajny nocleg w dobrej cenie!

Do góry