reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fanta bo nie trzeba tam nic wpisywać tylko nad tym gdzie sie wpisuje wyskakuje szybkie logowanie przez facebook czy jakoś tak i to tylko wciskasz i już samo cie loguje;-)ja wczoraj z Ł konta tak zrobiłam i sie udało:biggrin2:

reklama
Dzień dobry
Oddam dzieci na przechowanie...Inaczej ich rozniose....Wychodzić się nie da...Czuje sie jak przejechana walcem a oni wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Do tego miałam w tym tygodniu sprzatac na błysk a tu kicha, ledwo obiad robie..

Witam mamusie

ja już kawkę wypiłam, Liwia ucina sobie pierwszą drzemkę, obiadek się gotuję, pranie wypranie i wywieszone pod balkonem coś pogoda się psuje rano pięknie jeszcze słońce świeciło tylko patrzeć jak deszczem lunie:tak:

z miłą chęcią bym oddała głosik ale nie mam FB:no:

Bodzinka ile masz dzieci z suwaczka widzę tylko że masz Filipka, śliczne robisz te lale:-)
aguska a te przepisy to są twojego autorstwa

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
fanta bo nie trzeba tam nic wpisywać tylko nad tym gdzie sie wpisuje wyskakuje szybkie logowanie przez facebook czy jakoś tak i to tylko wciskasz i już samo cie loguje;-)ja wczoraj z Ł konta tak zrobiłam i sie udało:biggrin2:
Aguska, mi nie chce wskoczyć jest dalej że e-mail albo hasło :dry:. Wydaje mi się, że musiała bym tą stronę polubić czy coś. Jak wymyślę co i jak i mi się uda, to dam znać :tak:.
Bodzia, wzięła bym ale młody mój przeziębiony :sorry:. Tak źle się czujesz? Jak wczorajsze muffinki, dało się coś uratować?
Mirelka, widzę, że na pełnych obrotach jesteś ;-).
Uciekam zajrzę później.
Udanego poranka :tak:

Hej a gdzie suwaczek Karola???????
Dzięki, lalami sobie dorabiam...
Fatalnie się czuje...Dawno już tak zle nie było....Do tego wiadomo, chłopaki w domu do głowy dostają a pan tatuś pracuje:wściekła/y::wściekła/y: Ewentualnie w weekend na godzine....Niech spada w weekend!!!!! Rzucam niecenzuralną wiązanke :-p Ale jak chce żeby coś dzieciakom kupił to z łasą bo on nie ma kasy!!! to po co pracuje??? jakieś ochłapy płaci bo kredyty (#%^&*) i zarabia tak malutko (@#%^*) ale wecznie w pracy!!! Przychodzi do nich kiedy mu sie podoba a Lolek od tygodnia się o niego dopytuje...I co ja mam dziecku mówić??? Aaaaa dzisiaj jestem jak bomba zegarowa ;-)

Mokro u nas , a u was? I znowu straszą tornadami na południu. :eek:

mirelka mama leżała na urologii z powodu kamienia i problemy z nerką były.
Bodzia może nie zmieścił się ten suwaczek ? Wiem, że istnieją ograniczenia przy wklejaniu linków, suwaczków w sygnaturze. :tak: Masz 4 linki oprócz 3 suwaczków. :tak:
Współczuję, że trafiłaś na takiego palanta, który czuje się jakby nie miał w ogóle żadnych zobowiązań do ciebie, dzieci.... :no:

A my nie dano wstaliśmy, gdyby nie zadzwonił telefon pewnie jeszcze byśmy spali. :zawstydzona/y:Zabieram się zaraz za obiad, po potem chciałam do lasu na kurki skoczyć , podobno taki wysyp. :tak:

Bodzinka chyba się skuszę na twoją Lalę tylko muszę pooglądać ale ile czasu zajmuje ci wykonanie jednej lalki wszystko ręcznie szyjesz,:tak::-)
e wcale się nie dziwię że masz dość ty sama dzieci wychowujesz ktoś ci pomaga mama, teściowa a drugi syn ile mam lat sorry że tak pytam jak nie chcesz to musisz pisać ;-)

fanta ja od rana zawsze na pełnych obrotach porobię to co mam zrobić i spokój, po południu trochę stopuję i znowu na wieczór daję czadu i tak w kółko:tak:
justa z nerkami nie ma żartów, zdrówka dużo dla mamy życzę, oby na straszeniu tornadami tylko się skończyło:tak: daleko masz do lasu, udanych zbiorów życzę po padało to na pewno dużo grzybków w lesie , widzę że ty też piękne cuda tworzysz zdolne mamusie tu taj są ja to antytalent jestem no przepraszam szybko i dokładnie sprzątam heheh:-D

Ostatnia edycja:
reklama
dzieńdoberek!
mirelka zazdroszczę obrotności, ja mimo tego że wcześnie wstaję to dopóki rozgrzebię się w robocie domowej to i południe mija :sorry: dobija mnie czasem ta rutyna, pranie zmywanie prasowanie... i od początku to samo, chyba za parę lat nauczę dziewczyny sprzątać a sama będę nimi tylko dyrygować :sorry::cool2: a najgorsze powiedzenie dziecka: "to nie ja porozwalałam i nie ja będę zbierać"...

u nas niby pochmurnie ale zamawiam słoneczko, może byś rześko ale byle tylko sucho...

Do góry