reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! Ja tylko znow na chwilke!I musze sie pochwalic ze moja corka zaczela chodzic od soboty!!!!!!!Jestem taka szczesliwa!!!Dzis moja mama wyjezdza do Czech i znow sie nie zobaczymy z pol roku.Ja tez ostatnio mam malo czasu zeby do was zagladac ale mam nadzieje ze mnie nie zapomnicie bo juz nie dlugo bede znow na bierzaco z wami pisac!Pozdrawiam!!!!!!!!!

reklama
Dziewczyny w zuciu nie przeczytam coscie tam napisały bo po prostu brak czasu:-)

pobyt w Krakowie był super:-)

Dzis u nas ładna pogoda wiec chyba wybierzemy sie na jakis spacerek:-)

Iwonka gratulacje i wielkie brawa dla coruni:-D

moje dziecie wstalo o 8.00,ale jestem i tak wyspana,u mnie cieplo bo juz jeden spacerek godzinny zaliczony....obiadek sie gotuje jak maly wstanie i zje to jeszcze z nim wyjde.....ale na dluzej bo mam zamiar podjechac do lasu i na plaze polazic:tak:
ach tez mam problem co na mikolaja kupic,tym bardziej ze wczoraj kupilam mu jezdzik-chodzik z fisher price ,a moglam sie wstrzymac ale moje dziecko ma taka radosc z tego ze caly czas siedzi na tym:-)

Gratulacje dla Vanesski.
A miałaś obawy Iwonka, że to jeszcze nie nastąpi. Chyba się wnusia przed babcią chciała popisać i się sprężyła. Fajny prezent dla babuni i rodziców oczywiście też.

Czesc dziewczynki. Ja równiez jestem mama siedzaca w domku.Mam córeczke Emilke, która ma 10 miesiecy no i w styczniu spodziewam sie kolejnej córeczki:-D :-D :-D tak nam jakos wyszlo. Chcialbym sie zapytac czys a wsrod was jakies mamy z pragi poludnie..........mieszkam w Warszawie od 2 lat i nie znam tu zbyt wielu ludzi pzoa znajomymi meza no imiloby bylo wyjsc z kims na spacerki i porozmawiac z innymi mamami. Pozdrawiam was goraco. tynka

Witaj Tynka ! Zapraszamy do pisania. Jak w styczniu będziesz miała wesołą gromadkę, to pewnie czasu ci nie wystarczy na BB.:tak: Musisz korzystać teraz ile wlezie.

Shady no właśnie zastanawiałam się jakie są konsekwencje odmowy szczepienia. Obowiązkowa jest z tego co wiem tylko odra, ale z racji tego że masz chłopaka to lepiej powinien być zaszczepiony na świnkę. Z drugiej strony jak pytałam pediatry o dodatkowe szczepienie na ospę, to powiedziała mi, że jeżeli nikt w rodzinie nie przechodził jej bardzo ciężko - to nie ma potrzeby szczepić. Taka zasada obowiązuje pewnie też przy śwince i różyczce.

reklama
Do góry