reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
W itajcie,
u nas leje i to bardzo. Dzisiaj w planach wyginanie ciala smialo, wiem zumbe czas zaczac!
Ja tez mialam szczurki i to bardzo madre zwierzaki. teraz malz by sie nie zgodzil, bo ze wsi pochodzi, a tam szczury czy myszy to szkodniki.
lece szybko obiad robic i suszyc lepetyne.
po 16 wyjezdzam i zapewne bedzie super.
Miłego dzionka!

wyjdę na tą złą - u mnie słoneczko za lekkimi chmurkami. o 15 mamy piknik rodzinny u Karoli w przedszkolu i sąsiadka - moja imienniczka jak się dzisiaj dowiedziałam (nie ma to jak nowa znajomość w drodze do przedszkola) - mi przypomniała że miałam ciasto upiec :-p a już o tym zapomniałam 5 razy :-p miałam też pogadankę z panią od Kaji grupy odnośnie młodej i nawet nie wiem w którym momencie się dowiedziałam że dzisiaj będę modelką dla ciuszków które dzieci przygotują, to sprawka taty Julki z Kaji grupy bo żonę swoją zapisał i stwierdził że we dwie będzie nam raźniej :sorry::laugh2: Ciekawe co mama Julki na to :laugh2: Ale chłop ma poczucie humoru :-p
Tak więc biszkopt z truskawkami się piecze a ja mam 5 min wolnego. Idę uprać koszulę bo w drodze powrotnej z przedszkola srak mnie optał :angry:

I skopałam biszkopt :dry:

Ostatnia edycja:
Ja jade Gaje zostawić u tesciów a jutro się szykuję na jagodobranie;)U nas litr jagód 10 zł!Ja bede miała za darmo jak sobie nazbieram!wczoraj wymyslałam co przygotowac na imprezke sobotnia i sałatki mam mieso tez tylko został tort i ciasto;)

a propo zwierzatek Gaja miała dostac od klientki z mojej pracy swinke morska aole ani widu ani słychu wiec podjade i jej kupię;)

No i u mnie się rozpadało na maksa a ciemno jest okropnie.Z małym sie troche pobawiłam:-Da teraz zrobiłam małemu z kołdry i kocyka namiot:-D i tam siedzi cały szczęśliwy:-D

Kurczę zagrzmiało!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry