reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pamiętacie mnie jeszcze???:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Coś się ogarnąc ostatnio nie umiem..Mnóstwo czasu mi przez palce leci...
Dziś na 16:30 mamy Dni Rodziny w przedszkolu. Paweł ma tez być...Jakoś mi się ta impreza nie widzi...Nie wiem czemu ...

reklama
Ja Cię pamiętam Bodzia.:-p
Witam nową mamę!

Zupka dochodzi.
Właśnie skończyłam dopieszczać swoje drapieżne roślinki. Dostały nowiutki torf i piciu. Za kilka dni jeszcze je nakarmię do kompletu he he ja to mam nasrane wew tej głowie.:-D
Ale przyjemnie tak podopieszczać roślinki i pobabrać się w ziemi, ot taka namiastka swojego kawałka ziemi.:tak:

Bodzia później napisz jak po tej imprezie

Witam nowa mamę:-)
U nas słonko świeci i już 20stopni:tak: zjedliśmy już obiadek i odpoczywamy tzn ja będę zaraz pić kawe a mały wariuje:-D a jak mi dziś tańczył:-D:-D:-Dboski jest:-D:-D:-D

krolcia przypomniałaś mi że też powinnam moim dwóm kwiatkom dać troche piciu:-p

Mamunie ja z prośbą od koleżanki. Proszę zalajkujcie zdjęcie jej Tymusia w konkursie Wielka Galeria Humoru | Facebook

Jeśli możecie udostępnijcie znajomych u siebie w profilu, każdy głos się liczy!

Może wiecie gdzie mogę jeszcze ten link podrzucić z nadzieją na więcej głosów? Ta koleżanka to mama z października i staramy się sobie pomagać przy takich konkursach. Teraz może się udać, ale goni inne zdjęcie temu potrzebujemy mnóstwa głosów!!
Dziękuję w imieniu koleżanki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
like gdyby było napisane to bym zrozumiała:-D:-D:-D
w końcu blondyna ze mnie:-D:-D:-Dzaraz kliknę;-)

A my byliśmy w sklepie Bartek troche rozrabiał ale daliśmy radę;-)

Ostatnia edycja:
Do góry