reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Na truskawki to ja poczekam do czerwca. :tak: Mama moja ma "swojaki " , to będziemy pałaszować.
Co do jaj na surowo, to w końcu w lodach też są , nie? :confused: Zgłupiałam teraz. :baffled: Na twardo czy jajecznicę owszem , Amelka uwielbia i tego nie bałam się jej podawać. :tak:
My na razie wcinamy warzywka z naszego ogródka- rzodkiewkę, sałatę , botwinkę , młody koperek i natkę pietruszki do zupki. :tak:

reklama
Dzieci śpią a ja wreszcie skończyłam Panne Hanne, sowe i wstawiłam fotki muffinki :-p Uszytej ;-)
Zaraz sie udam na bloga żeby sie bezczelnie chwalić :-p

Asienka udanych festynów my sobie też przed 11 wyjdziemy żeby niczego nie przegapić;-)i założe małemu pieluchę bo boję sie że z wrażenie się posika jak zobaczy wozy strażackie:-D:-D:-D

Ja spać nie mogłam ciągle się budziłam bo ludzie wracali z imprez i sie darli :dry:sa juwenalia

Hejka
Wczesna dziś pobudka ale mały cichutko się jeszcze pobawił i dał podrzemać do 7. Rano zrobiliśmy spacerek po świeże bułeczki, które teraz szamiemy he he
No zobaczymy jak dzisiaj dzień. Zapowiada się fajnie.

Wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy!:-)

Ostatnia edycja:
Dobry
Najlepszego z okazji Dnia Matki.
Mysmy tydzień temu zaliczyli festyn. Własnie szukam czegoś na Dzień Dziecka i zonk, zadnych imprez na razie:no: Ale jak nie u nas to może w Chorzowie ;-) U nas zawsze mało się dzieje .... Psiapsiółka mieszka w Dąbrowie i tam zawsze coś a u nas echo...Zazdroszcze Wam imprez.

reklama
Do góry