reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wszystkiego naj naj z okazji dnia mamy :-D
Witam, ja już mam wolne :tak: Kuba je chrupaczki i ogląda bajkę, M śpi po służbie nawet łóżka nie dał mi pościelić :sorry2: no a na dzień mamy dostałam pranie do zrobienia, umycie okien, zrobienie obiadu i zajmowanie się Kubą :dry: nie ma to jak święto :sorry2: coś dzisiaj chłodniej się zrobiło, jakieś chmury doszły i wiaterek :tak: nic mi się nie chce, z miłą chęcią leżałabym i nic nie robiła :-) no ale wszystko się samo nie zrobi :sorry2:

reklama
Asienka on wyglądał jak mikrusik do tych wozów strażackich:-D:-D:-D
A wiesz mnie wczoraj strasznie oczy swędziały i łzawiły i z nosa woda mi ciekła:eek:a ja alergii nie mama na szczęście dziś mi przeszło

A ja padam bo byłam teraz z Bartkiem na spacerku i w kauflandzie na zakupach mimo iż Bartek był na prawdę grzeczny to jednak mnie to wszystko już zmęczyło:-D:-D:-D ale lubię być taka przynajmniej wiem że nie zmarnowaliśmy dnia;-) najgorsze jest tylko to że z chęcia poszłabym spać:zawstydzona/y: ale do 20 muszę jakoś przetrwać:sorry2: chyba kawke sobie zrobie do tego ciasto zjem bo kupiłam;-):-) mogę się podzielić;-):-D

Mamuśki kochane
wszystkiego najlepszego w dniu Naszego święta:)

138729.gif
138729.gif
138729.gif

U nas wszystko po staremu.

Maciuś pojechał rowerem do moich rodziców,m.poszedł do pracy na drugą zmianę,
a ja urzęduję w domu z Emiloskim.
On siedzi i tworzy z lego,a ja posprzątałam chatynkę,
zrobiłam zakupy,pranie też.
Nawet poprasowałam trochę moich zaległości.
Obiadek miałam z wczoraj,to nie musiałam robić.
A teraz przyszłam do Was na chwilkę.

Buziole i miłego dnia lalki.

Bry!
U nas w domu szpital:( panuje przeziebienie i jelitówka:-( Olo dzis juz lepiej, ja tez ale P. zdycha... i mój brat bardzo:-( podłapalismy całą rodzina jak bylismy tydz temu na komuni u mojego brata ciotecznego- tam w tyg poprzedzajacym cała rodzina chorowała...

reklama
Do góry