reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny, ale poranek!
Zrobiłam test i jest pozytywny!:) Rany, jestem w szoku...będzie trzecie maleństwo:) Jednak metody Męża najwidoczniej zawiodły, hehe
Zawsze chcieliśmy trójkę, ale nie sądziliśmy, że tak szybko się uda:):)
Zobacz załącznik 466333
GRATULACJE !!!!!

Hej dziewczynki ja tyle mam zamówien na torty komunijne i ciasta, że mam 3 dni wolnego siedze od rana do rana w kuchni:)
HE he to fajnie.
Przynajmniej trochę kaski Ci wpadnie i dobrze jest wiedzieć ,że coś co lubisz robić jest doceniane przez innych.
BRAWO !!!!
Laila ogromnie Ci gratuluje:-D:tak:! Ale Wam się szybko udało. Zdrowej i ślicznej dziewusi Ci życzę! Co byś nie została zupełnie zdominowana przez płeć "brzydką":-) hi hi

My dziś całe popołudnie na działce. Grill i te sprawy. SUPER było! Chłopaki wybawieni wymęczeni, kąpiel i poszli od razu spać.

A! Wypadł Mateuszowi pierwszy ząb:-D! Tak na to czekał a jak wypadł to przerażony, że on nie chce, żeby mu wypadały he he. Przestraszył się nie lada. No ale szybciutko o zębowej wróżce mu nagadałam i ocierając łzy zaczął się uśmiechać. Ząbek oczywiście leży już pod poduchą:tak:
GRATULACJE .
To już masz "dorastającego" synka :-D:-D

Hej dziewczynki może mnie uznacie za macochę ale pierwszy raz zostawiłam \gaję u dziadków na noc ok 30 km od nas;(Jakos dziwnie a patrzac na puste łóżeczko płakałam, aż mąż mnie sprowadził do parteru...mówi"przeciez na wojne nie pojechała":)Wiem, że mam super teściów i nie boje się u nich zostawić ale po prostu jakoś dziko mi było:)Wydzwaniałam co chwilę a teściu mówi, że Gaja smacznie spi;)
To normalne zachowanie matki,która posiada tylko 1 dziecko ;-):-):-) i bardzo je kocha.
Gdybyś miała więcej to dziękowałabyś teściom ,że Ci na trochę dadzą w samotności odpocząć.;-):-):-):-)
Za jakiś czas będziesz się z tego śmiała.

Lenka jesteś Super mama i to dlatego!
krolcia - ojjj cieplo, cieplo.
My nieco zakatarzeni i zagaraczkowani.
Bu... zobaczymy co dalej!
Najwyzej bedziem w domu piknikować!
ZDRÓWKA

Beatko zdrówko dl Kubusia :***

A ja pochwalę się

[video=youtube;7-9pZcgGna0]http://www.youtube.com/watch?v=7-9pZcgGna0[/video]

Młody raczkuje, siada sam, wstaje gdziekolwiek ma oparcie, w łóżeczku dzięki temu, że może złapał się poręczy robi kilka kroków. W czwartek byłam na szczepieniach to lekarka z pielęgniarkami zbierały szczęki z podłogi gdy widziały co mały wyprawia. Po zważeniu jak pielęgniarka podniosła Wiktora, szybko obróciła go a ten moment wykorzystał złapał wagę i ją podniósł. A tak się strasznie śmiał z paniami :-)
SUPER !!!!!

Witajcie kochane .
U nas jest super !!!!
Mała praktycznie przesypia calutkie noce.Wyjątkiem jest jak zrobi mamie niespodziankę "big kupkę " :-D:-D:-D:-D
Bo wtedy się wybudza i drze się wniebogłosy :szok::szok::szok::-D:-D:-D
Po przewinięciu dla ukojenia dostaje cyca i spokojnie zasypia.:tak::tak::tak:
Także mamy nieraz niespodziewaną 1 pobudkę nocną ,więc wsio na luzie.
Mała tylko na piersi a najada się na full ,więc ja też mam luksus psychiczny z tego powodu.

Ze mną też już nieco lepiej .
Cały tydzień odbierałam sama młodego ze szkoły,wróciłam już do jazdy autem,a wczoraj odważyłam się nawet pójść do kościoła z malutką.
Muszę napisać ,że bardzo powolutku ,ale wszystko wraca do normy.:tak::tak:
Bóle brzucha nadal mam i na razie nie pozostaje nic innego jak przyzwyczaić się do tego bólu i tyle .:baffled::baffled::rofl2::rofl2:
Pozdrawiam i uciekam do malutkiej.

reklama
2012-05-19 19.45.31.jpg2012-05-19 19.46.43.jpg
Jeden z moich tortów na komunie jakie teraz piekłam;)
2012-05-20 18.06.44.jpg2012-05-20 18.07.07.jpg2012-05-20 18.07.20.jpga tak wygląda moja łazienka kibelek już zdemontowany!

Ostatnia edycja:
My po dłuuuugim spacerze. Odebraliśmy na koniec Mateusza na pieszo także nogi mam w doopce normalnie!

Lena! Jakie piękności:szok:! Jak ja zazdroszczę takich zdolności i możliwości, bo sama bym piekła też na urodziny dla chłopaków.

As witaj. Super, że mała grzeczniutka, oby tak dalej, tak do 18-tki;-)

Ale mam doła doszła mnie straszna wiadomosc rok temu organizowałam zbiórkę dla biednej rodziny dwie małe dziewczynki:(Niestety ich matka dzisiaj zmarła we snie spiąć razem z nimi;(Tragedia straszna:(
Rozważałam przed chwilą adopcję młodszej ale niestety mąż jest na nie;:)-:)-(

Masakra.... I co teraz z nimi będzie....

Własnie brat widział sie z córką tej kobiety (ona w ogóle miała ok 7 dzieci) 2 starsze córki maja swoje rodziny, 3 chłopców w Domu Dziecka a te 2 najmłodsze mieli przy sobie i ponoc na którąś sa spisane papiery, że zabiera ja jakis kuzyn matki wraz z żona tylko nie wiem którą czy Basię czy Ole a jedna pójdzie chyba do domu Dziecka masakra!

reklama
Do góry