reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hejka;-)
Coś mnie ominęło? Czymś częstują?:eek:

Witam z kawką.:-)
Ta pogoda to pomerdana zupełnie. Jeszcze kilka dni temu było w okolicach zera a dziś o szóstej miałam już 20 stopni. he he

hej laseczki:)
Ciekawe jak Aguś miała sie odezwac ;)
AS odezwij się jhak Karolcia:)
Bodzinka polepszyło się coś z byłym???
Asieńka jak u Was przeszły smarkałki??
Fanta dajesz rade bez męża??
Justa pewnie chrapie bo u siebie ja słyszę:)
Ael co ub Was???Może wpadniesz do mnie dzisiaj na kawke??
Krolcia u mnie tez ponad 20* a ja muszę się pochwalić Pan juz buszuje w łazience od 7 w końcu za 2 tyg bede miała super łazienke później wkleje zdjecia jak wygladaja sciany teraz!

Ostatnia edycja:
Hmmm smarkałki nie przeszły.
Tylko dziwne jest to, iż zaczeły się w momencie gdy ja zaczelam odczuwac objawy alergii.
Mały ma bardzo wodnista wydzieline.

reklama
Nie linczujcie kobitko, proszę!

Boziu weszłam w końcu tutaj....mały jest tak marudny, w nocy nie śpimy z P, bo się mały budzi z takim rykiem czasem, że przez pół godziny koncert aż w końcu się uspokaja i zasypia.
Nie wiem, czy to te zęby czy jak. Od paru dni Wiktor nadyma buzię, wciąga usta do środka buzi i je mocno gryzie. Ale przy tym nie płacze a się po prostu śmieje i robi wielkie oczy. W każdym razie wariujemy z P...
Na szczęście teraz śpi na naszym łóżku. W ogóle w czerwcu kupujemy nowe łóżko, bo stare które kupiliśmy w tamtym roku się rozwaliło :-D
Mnie coś blizna boli po cc ostatnio :/

AS prześliczna Karolinka jest, jeszcze raz gratuluje zabiegana kobietko :-) Trzymaj się i nie daj się :-)

Lenko chętnie bym wpadła na herbatkę, ale teraz z tą marudą moją odpada :-(
Ale chętnie zapraszam do siebie :-)
W sobotę z resztą przyjechała moja znajoma, z córą o 2 tygodnie młodszą od Wiktora. Ludziu dziecko anioł jaka ona grzeczna i roześmiana, a mój to musiał oczywiście cyrk też odstawić -.-
Ale mała to taka agentka, niedotykalska, jak Wiktor ją dotykał po nóżce to ta piszczała :-)

Wrzucam jedno zdjęcie :-)
Zobacz załącznik 466760

Do góry