reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie poniedziałkowo!
u nas poczatek tygodnia powoli, a później nieco nabierze rozmachu.
Dzisiaj i jutro nigdzie nie pedziemy w srodę Foto Mamy itd.
Dzisiaj na obiad schabowe.

reklama
No coś Ty Martusia!:szok:?!?!?!?! To co to za baba????????????? Syrop z prawoślazu?? He he , niezły pustak! Chyba bym ją zjechała! Albo zgłosiła, ze w aptece pracuje niekompetentna osoba!:crazy:

U nas pogoda lepsza niż wczoraj,bo paskudnie było i zimno tylko 10 st.
A dzieciaczki w naszym kościele mieli komunie.

Ostatnio mnie mało było,albo wcale.
Jakoś tak miałam nie podrodze,a wolałam nie smęcić.
W sobotę byłam z Emilem i koleżanką,u naszej kumpeli.
Ja z Agatą pracowałam na jednym stanowisku,i ją zwolnili we wrześniu.
Mieszka 30 km.ode mnie,pojechaliśmy i całe popołudnie spędziliśmy,praktycznie pod samą Łysicą
2752390508.gif

super było,Emil się wyszalał z Patrysią,jej córeczką,
a Agata,Kasia i Ja,poplotkowałyśmy ,kawkę wypiłyśmy.
I do domu wróciliśmy dopiero przed 21.
Emil usnął w samochodzie,ledwo go do domu przywlokłam.

A od dzisiaj znowu szara rzeczywistość.
Buziaki

No mówie Wam!teraz takie konowały robią w tych aptekach że zaraz człowiek pójdzie po coś od bólu i dostanie arszenik:-Dhehe mi mały jeszcze kima więc jeszcze nie poszliśmy do lekarza.ja skorzystam z tego i ubiore sie za ten czas;)hehehe jak wrócimy to dam znać co nam powiedziała doktorka;)a wogóle pomimo że jest chory to ma na zgieciach w łokciach,kolan i pod szyją jakąś taką zmiane skórną.takie czerwone plamy.pomaga mu kąpiel w emolium ale po jakimś czasie znów wraca.zobaczymy co nam na to powie.

Spacerek zaliczony. Po drodze zahaczyłam o przychodnie i wzięłam swoją kartę, żeby skserować historię choroby.

Za tydzień mam wizytę w "poradni leczenia bólu" w związku z moim kręgosłupem. Nie ukrywam, że wiążę z tą wizytą ogromną nadzieję pozbycia się ciągłego bólu.:tak:

Mały pod koniec zasnął, nie dał rady he he. No ale jak się wstaje o 6!:dry:

Martusia daj znać po lekarzu, a babka w aptece to nie wiem pusta :confused2:
Krolcia oby się powiodło :tak:

Witam, pogoda dzisiaj jeszcze nie taka fajna :sorry: pochmurno i coś wieje :sorry: Kuba od rana nieznośny i mnie nosi :crazy: teraz siedzi i ogląda bajkę i ma się nie ruszać bo ja jak bomba chodzę :crazy: obiadek mam ze wczoraj, posprzątane, włoski umyte i głowa znowu mnie szmera, już mam dosyć tej pogody :confused2: Kubę nadal katar męczy, w nocy miał gorączkę ale dzisiaj nic już mu nie jest, więc do lekarza nie ma co lecieć :tak:

reklama
Jesteśmy spowrotem:tak:
doktorka nie powiedziala mi nic czego bym nie wiedziala.Przyszłam i mówie że ma katar,kaszel,jakąś alegrie i biegunke.Osłuchała go i pod koniec wizyty zapytałam co mu jest to mi odpowiedziała :''no cóż,ma katar,kaszel,biegunkę i uczulenie na coś.'' no co ty niepowiesz?!naprawde??tak jakbym nie zaóważyła:crazy::angry::wściekła/y::no:przepisała mu tam 3 lekarstwa(Latopic,fenspogal,aerius) i za tydzień do kontroli.mam nadzieje że mu pomogą bo bidulek sie strasznie meczy.teraz kima wiec ja mam czas dla siebie;)hehehehe

Do góry