reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! Pogoda na deszczowa wyglada.:-( Spalismy prawie do 9;00:-) Nie dlugo wychodze z domku bo musze jechac kupic kilka rzeczy do remonciku.
brenda Tort sliczny!
A co do zachowania sie dziecka np w markecie to moja tez jest nie dobra i do tego wszystkiego jescze mnie gryzie.To jest maly diabelek a nie slodki aniolek:-)

reklama
Cześć dziewczyny!

Nie mam w domu netu, bo coś się z Neostradą skićkało (piszę w robocie). Mają dzisiaj coś działać, to może zajrzę wieczorkiem.

Urodzinki wczoraj były udane. Zamieszanie na 102. Aga zadowolona z prezentów. Jak się dostanę w domu do BB to wkleję zdjęcia.

Tymczasem pozdrawiam i miłego dzionka życzę.

szczęścia, zdrówka
i słodyczy
Agnieszce
Maja z mama
życzy
22222mi5.gif

O jejku, widzę że kolejny dzieciaczek kończy roczek:-):tak::-).
Magda
- wszystkiego najlepszego dla Agnieszki :-):-):-):-)
dandypanda1nq.gif

a teraz dziendoberek

u nas nocka średnia, bo Maja o 3 zrobiła sobie przerwe w spaniu, ale już nie ryczała, tylko grzecznie sobie leżała i gadała :-), ale mimo wszystko 2 godzinki były na czuwaniu :-(

wczoraj kupiliśmy nocnik i jak na razie Maja za każdym razem robi si si do nocniczka :-):-):-):-)

a pogoda brzydka, a my mysimy lecieć na zakupy i na poczte :baffled:

Wszystkiego Najlepszego Dla Agnieszki Z Okazji Ukonczenia Pierwszego Roczku Zycia 100lat!!!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
008.gif

reklama
Witajcie kobitki, u nas pogoda pod psem, leje i wichura jak nie wiem. W sobote bylismy z malym w wodnym raju 3 godziny wodnego szalenstwa:tak: :-D Wyplywalismy sie z naszym maluszkiem za wszystkie czasy, do tego bylo 12basenow, w tym z 6 roznych dla bobaskow, terma na zewnatrz:tak: , sauna, solarium, mmmmm superowsko. Za niedlugo pewnie tez sie tam ze znajomymi wybierzemy, dobry trening na moj tluszczyk;-)

Wszystkiego Najlepszego dla Agi!

Do góry