reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry
Ja po herbatce ale zaraz chyba zrobie sobie drugą. Posprzatane (mniej więcej, w tygodniu czekaja mnie wiosenne porządki), w planach placki ziemniaczane na obiad. Tylko to tarcie buuuu. Ale dam rade ;)
Miłego dnia Babolki kochane.

reklama
A u mnie od samego rana mąż ze ściereczką w rękach sprząta mieszkanie. :-D Ale to dlatego, że zrobiłam sobie w domu zakład fryzjerski i włosy farbowałam. :tak: Miał wyjść jasny blond wyszedł miodowy. :cool: Ale biorąc pod uwagę fakt, że farbę nakładałam na ciemne swoje włosy, to efekt wyszedł ok. Śmigam jednak jeszcze po jedną farbę, by bardziej rozjaśnić te moje kudły. :tak:

2hmizyw.jpg

Możecie mi polecić jakąś farbę? Bo ja pierwszy raz tak eksperymentuje.
Farbowałam się Syoss.:tak:

Justa chowaj cyce :-D moim zdaniem super kolor Ci wyszedł :tak:

Witam, pogoda dzisiaj do spania :sorry2: ja sobie wczoraj posprzątałam więc dzisiaj wolne :tak: dzisiaj na obiad skromnie tylko rosołek :sorry2: mieliśmy jechać na zakupy jak M przyszedł z roboty ale Kuba za późno wstał dzisiaj i tym sposobem jadłam śniadanie o 10.30 :dry: więc dzień do tyłu trochę mam, a do tego jeszcze głowa coś mnie boli :sorry2: ale ja już zjadłam rosołek z Kubą, a M właśnie się obudził bo drzemkę uskuteczniał po służbie :tak: ale będzie trzeba pojechać bo w tesco schab tani :tak: no to tyle co u nas idę rosołek zagrzać dla M :tak:

Justa spróbuj z Palette moja mama ma fakt siwe włosy ale żadna farba jej nie pokrywała!w końcu kupiłam jej właśnie z palette i jej pokrywa tylko że zawsze wychodzi ciemniejszy odcień niż powinien np ciemny blon wychodzi prawie jak brąz,więc ty musisz wziąść jakiś jasny blond:tak:
pamiętam że ja kiedyś farbowałam sie z Garniera to żólte wychodziły:dry:ale w sumie wszystko zależy od struktury włosa u każdego inaczej;-)
Jak będziesz po farbowaniu to proszę drugą fotke:tak:
A tak na marginesie to spojrzałam na to zdjęcie i sobie myślę co to za nastolatka mi tu fotki wstawia:-Dpatrzę a to Justynka:-D:-D:-D
Ja zawsze używam rozjaśniacza fryzjerskiego;-)ale robię tylko pasemka;-)
U nas pada więc siedzimy w domu
Już po obiadku jesteśmy:biggrin2:

Palette to ja odradzam. a raczej nie ja tylko kolezanka po fryzjerstwie. Te farby nieładnie"oklejają" włosy...Zawsze nimi robiłam ale jak mi powiedziała co i jak to przestałam. Ja robie Joanną rude ale moje wychodza ciemne bo ja mam naturalnie ciemne, szatynka jestem, więc taki rudy jak ja chce to najpierw rozjaśniacz bym musiała...Teraz właśnie ta moja kolezanka kupuje fryzjerski i mi naloży w domku :-)

Justa chowaj cyce :-D moim zdaniem super kolor Ci wyszedł :tak:
No co. :-D
Mnie się nie podoba.:no: Mąż na mnie złotko woła.:-D

Justa spróbuj z Palette moja mama ma fakt siwe włosy ale żadna farba jej nie pokrywała!w końcu kupiłam jej właśnie z palette i jej pokrywa tylko że zawsze wychodzi ciemniejszy odcień niż powinien np ciemny blon wychodzi prawie jak brąz,więc ty musisz wziąść jakiś jasny blond:tak:
pamiętam że ja kiedyś farbowałam sie z Garniera to żólte wychodziły:dry:ale w sumie wszystko zależy od struktury włosa u każdego inaczej;-)
Jak będziesz po farbowaniu to proszę drugą fotke:tak:
A tak na marginesie to spojrzałam na to zdjęcie i sobie myślę co to za nastolatka mi tu fotki wstawia:-Dpatrzę a to Justynka:-D:-D:-D
Ja zawsze używam rozjaśniacza fryzjerskiego;-)ale robię tylko pasemka;-)
U nas pada więc siedzimy w domu
Już po obiadku jesteśmy:biggrin2:
Nastolatka. :-D
Aga raz tylko garnierem się ufarbowałam i efekt był taki jak u ciebie- włosy żółte. :-D
Weszła na rynek firma Syoos , ceny mają ok, więc mówię spróbuję. :sorry2:
Wzięłam najjaśniejszy blond .:tak:Ale efekt niezbyt zadowalający.:baffled: Szkoda , że dopiero teraz wyczytałam negatywne opinie na innych forach o tej farbie. :sorry2:
Rozjaśniacz fryzjerski? Dużo płacisz?
Zmykam po tą farbę. Fotkę z efektem końcowym wstawię wieczorem. :tak:
Bodzinko dzięki za podzielenie się spostrzeżeniami. :tak: Czyli kija warte te wszystkie farby .:dry:

bodzinka ja też takie opinie słyszałam jednak uważam że wszystko jednak zależy od struktury włosa tak jak pisałam:tak:
justa nie drogo wychodzi tylko masz gdzieś w pobliżu fryzjerski sklep?bo w drogeriach te rozjaśniacze to wiesz .......
Z Joanny farby też są spoko :tak:
ale wszystkie te farby to nie są idealne:no: po kilku myciach i tak kolor schodzi no tylko blond nie do końca:-D;-)
Bodzinka na rudo się robisz?ale takie bardziej czerwone czy rude?

Witam się z Wami.
Jeszcze na porodówce ,ale w oczekiwaniu na przeniesienie na patologię.
Być może dostaliśmy od Boga znów kilka dni niezbędnych dni ,ale to i tak bardzo wiele.:tak:

Dziękuję za waszą wirtualną opiekę i trzymanie kciuków.

As trzymajcie się;-);-);-)

Justa wiesz na farbowane włosy to już rozjaśniacza nie polecam:no: a w ogóle rozjaśnianie całych włosów to najlepiej jak ktoś ci robi bo inaczej mogą być plamy:dry:

reklama
Bodzinka na rudo się robisz?ale takie bardziej czerwone czy rude?
Nie macie się w znajomych na FB? ;-)
Bodzia to ty sama się farbujesz i taki piękny kolor ci wychodzi? :szok:
Justa wiesz na farbowane włosy to już rozjaśniacza nie polecam:no: a w ogóle rozjaśnianie całych włosów to najlepiej jak ktoś ci robi bo inaczej mogą być plamy:dry:
Aga ja dopiero dzisiaj dopatrzyłam , że są i farby i rozjaśniacze. :zawstydzona/y: Rozjaśniacz daje lepszy efekt niż farba. Matko, ale ja ciemna jestem w tym temacie. :zawstydzona/y::sorry2: Zabieram się za coś o czym w ogóle pojęcia nie mam. :zawstydzona/y:
Kupiłam drugą, taką samą farbę.:tak:
Sama nie robię.Nie dałabym rady tyłu ufarbować. :-D Pokazałam kilka filmików na youtube mężowi i to on farbę mi nakładał. :-D
Czekam 30 min i zmywam. :cool2:
As tulaski!

Do góry