reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mamy starszaków czy dajecie dzieciakom witaminki w takich okragłych buteleczkach?? Bo szukam takich pustych buteleczek :-)

reklama
bodzinka ja tylko daje tran a on jest w dużej butelce:-D
moje dziecko zostało dziś ostrzyżone a ile ryku było przy tym na początku nie chciał bo ostatnio obcinaliśmy go pod koniec listopada to zapomniał.Po wielkich namowach przekupstwach itp usiadł z wiewiórka(maskotka) i troche wiewiórke niby strzygliśmy i jego.Potem jeszcze bawił sie telefonem i monetami:-D No i tatuś dał radę go ostrzyc :tak:teraz obiecaliśmy sobie że co miesiąc maszynka idzie w ruch:tak:
A jak fajnie wygląda nie już jak mały skrzacik:-D tylko jak chłopak:tak::-D od razu mi wydoroślał:-D
teraz już śpi po kąpieli usną
tylko mamy problemy z siusiakiem:-( nadal nie schodzi do końca:-( chyba nie długo wybiore sie do lekarki niech mi coś doradzi jakiś preparat czy co.

Bodzinka chodzi Ci coś w rodzaju buteleczek po ibupromie? A na co potrzebujesz :-)
Aguska ja tak samo miałam z Kubą ale tylko za pierwszym razem jak go obcinaliśmy z M :tak: ale szkoda mi było ścinać jego włosków, taki boski blond ;-)

Witam wieczorem :-) my właśnie zjedliśmy kolacyjkę :tak: Kuba ogląda pingwiny a ja piję ciepłą herbatkę :-) zaraz kung fu panda się zacznie i mam nadzieję że moje dziecko w końcu usiądzie na tyłku i posiedzi w spokoju bo coś go nosi :sorry2: spokojnej nocki życzę, do jutra Laseczki :-)

Jak znajde przykład to pokaże :-)
Aguska
ja bym sie siusiakiem az tak nie przejmowała. Lolkowi do dzis dnia nie schodzi całkiem, byłam u chirurga obejrzał i powiedział, że jezli nie ma problemu z siusianiem i stanu zapalnego to on tego ruszac nie będzie bo ma jeszcze czas, i zebym nic z tym nie robiła i nie obciagala skórki bo najwięcej stanów zapalnych jest od takiego "grzebania" jak to okreslił ;-) Więc jezeli juz to jakąs maśc niech Ci przepisze i tyle.
oo takie cóś
VIBOVIT ZOO żelki witaminy dla dzieci 50szt witamina i suplement diety, ceny - ShopMania
Do decoupage potrzebuje.

Jejku doczytałam o As ....coś czuję ....brrr nic nie czuje Karolinko siedz u mamusi w brzuszku bo u nas zimaaaa jeszcze ...

reklama
ja po wszelkich kawach i herbatkach
a pogoda taka że z chęcią bym się zajadała owockami galaretce i wszelkimi słodkościami

miłego dnia dziewczęta

Do góry