reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej MOJE WSPANIAŁE KOBITKI Żyć bez Was nie mogę;)

Dziś Dzień Kobiet
Bez wyrzeczeń i diet,
Troszkę pudru, ciutkę szminki
I już mamy lepsze minki
Tu za dużo, tam za mało
Każdej z nas się wydawało,
Że ma wszystko wręcz na opak,
Prościej ma niejeden chłopak
Więc po winko wysyłamy
I z kwiatami zapraszamy.

Byc kobieta 2007-Alicja Majewska - YouTube

Dziewczyny, dziś nasze święto.
Wypijmy za zdrowie mężczyzn, którzy nas zdobyli,
za facetów, którzy z nami byli,
kolesi co nas stracili, frajerów co nas rzucili
oraz szczęściarzy co nas poznają i za zdrowie tych, których kochamy!

reklama
As super wieści.
Ja mówie dzień dobry i dobranoc. Jakas taka nieogarnięta jezdem jak Lolo w domu.
Z Fifi juz o niebo lepiej!!! inhalacje działaja cuda a we mnie wstapiła nadzieja, że wyrosnie z tego :-)

A ja wolę
2Q==

Wpadam na chwilke dosłownie.... padnieta jestem bo dzien miałam intensywny! I wsciekła jestem bo wykupili chusteczki!!!!!! Podli ludzie! Przyznac sie która to z was pozbawiła mnie chusteczek nawilzanych po promocyjnej cenie z caerfura???:evil::evil:
As super wiesci! Trzymajcie sie:)
Bodzinka i u Ciebie lepiej:) ciesze sie.
Beatka wszystkiego naj!

A fanta zabalowałas?:-p
Poczytałam i zmykam bo Olo woła o kolacje, kapanie i spanko:tak:

Ale jutro rano sie melduje:)

aha i ja poprosze szklaneczke!!! A co!!!!!! :-):-):-):-)
Miłej i przyjemnej nocki!

Bodzinko to super, że ciut lepiej!
Wrublik bierz co chcesz! ;-)
Lena nie widzę co wolisz. :no: Mam Martini , nie wybrzydzaj. :-D U mnie to święto, bo Martini mam dwa razy do roku . :sorry2: A uwielbiam. :tak:
Różyczka ,to nie ja.:no::dry: Nie używam już chusteczek , no chyba , że w podróż jakąś jedziemy.:tak: Stawiam szklaneczkę! :tak:

Korzystam jeszcze z chwili, bo maż pojechał do mojej młodszej sis z kwiatkiem. :tak:Ot , taka rodzinna tradycja , że każdy mężczyzna w naszej rodzinie obdarowuje badylkiem każdą kobitkę .

A najbardziej happy jest Amelka. :-D Poszła spac z kwiatkami. :-D

fajnie Amelce! lubię też badylki dostawać a nie dostałam żadnego
Różyczko mimo że mam sporo mokrych chusteczek, to nie ja wykupiłam ode mnie do carfura... szmat drogi żadna promocja nie opłaciłaby się

reklama
Do góry