reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja właśnie wróciłam ze sklepu. Kupiłam młodemu bluzki na przyszłą jesień:tak:. Raz, że przecenione, dwa, dostałam naklejki zniżkowe do ich sklepu. Tym sposobem zapłaciłam średnio 12,50 za bluzkę(poprzednio kosztowały od 20-40zł). Cieszę się strasznie! One są b. dobre jakościowo. Trochę mały wybór we wzorach no ale to już trudno. Bluzka to bluzka.:tak:

reklama
Jak spedzacie walentynki ? wychodzicie ? czy może nie uznajecie tego „Swieta”?
Ja zostaje w domu, z racji tego ze maz będzie przed 18, a o 19,00 kapiemy malego wiec.. to się nie oplaca :/
pokusilam sie na zrobienie deseru - smietanowca - ostatnio maz umie wymawiac tylko to slowo :p wiec.. mam nadzieje ze sie ucieszy ;-)

Krolcia – ja tez kupuje na przecenach, jak cos jest to biore wieksze i niech lezy, na teraz maly ma ubran a tak to będę mieć na pozniej bez wydawania kasy „na szybko” bo dziecko nie ma w czym chodzic
Aelreda – dzieki, mam nadzieje sie zaklimatyzowac ;-)
Justa – ale sliczne cudenko :-D:-D

witam nowa mame;-)
krolcia to ci sie udało;-) większe tzn jakie 104:-D bo ty masz dużego syncia;-)
My Walentynki spędzamy w domu :tak:

A ja posprzątałam Bartka szafki z ubraniami też i już wyciągnęłam kilka większych ciuchów które miałam odłożone:tak:

Justa super króliczek :-D masz dobrze że możesz już złożyć pit, my jak zwykle czekamy na pit z mieszkaniówki :sorry:
As to wyliż czekoladę na około hehe :-D
Krolcia Ael gratki zakupów i sprzedaży :-)

My po spacerku dość długim bo pół godziny temu weszliśmy do domu :tak: musiałam najpierw iść do M żeby dał mi pieniądze a potem do sklepu ach ile się naciągałam sanek :-) Kuba po drodze mi zasnął w sankach z ledwością go obudziłam i zmusiłam żeby iść do sklepu hehe :-) zaraz zjemy obejrzymy bajkę i może Kuba zaśnie to będę miała chwilkę spokoju :-)

Ja jakoś nie uznaję tego święta, tak samo jak halloween. Jakieś takie sztuczne dla mnie, takie nie nasze.

Aguska ja dla starszaka kupowałam! Dla małego mam po Mateuszu pełno ciuszków.
Przeraził mnie tylko rozmiar 134/140. Szok normalnie! Przymierzyłam i są za duże trochę więc myślę za pół roku właśnie będzie ok.
Dzisiaj będąc na szczepieniu go zmierzyłam 121cm!!!5-latek!!!!!!!:szok:

Witam się Walentynkowo .
Wszystkiego najlepszego z Okazji Walentynek .
Od mężulka dostałam bombonierkę
UWAGA !!!!!
Wiśnie w likierze :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Kupił bo mu się opakowanie w kształcie serca podobało . :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tylko nie za dużo tych czekoladek żeby mała Ci nie śpiewała w brzuchu :tak:

W ogóle wpadłam się pochwalić, że też zostałam ciocią. Kuzyn już dzwonił że mała Maja jest na świecie. Urodziła się o 15:00 i 63długa i 4,260 :szok:. Miała się dopiero 19 lutego urodzić :-). Grunt że zdrowa :tak:.
Małż mój znów docina ostatnią parę drzwi <mam dość tego całego bałaganu :dry:>. Na wieczór mamy lody czekoladowe i kilka dobrych filmów :-).

Witajcie!
My dzisiaj tez jakiś filmik mamy w planach. Jutro FM i zakupy, wiec praktycznie caly dzien poza domek. W czwartek... hm zobaczymy!

Krolcia - super! ja tez kupuje z wyprzedazy!

Dziewczyny ;-);-)
Jak kupujecie owoce pomelo to czym się sugerujecie?
Wyglądem ,twardością ,kolorem skórki,ciężkością czy czymś jeszcze innym . :eek::eek:
Kupiłam wczoraj 2 i 2 są zupełnie różne ,a na pierwszy rzut oka wyglądały tak samo .
Od czego zależy ich smak i soczystość Waszym zdaniem???

reklama
Kupuję pomelo właśnie od niedawna i póki co sugeruję się ciężarem i na razie to działa. Biorę po kilka w rękę(kilka podobnych wielkością i wybieram najcięższe.

Do góry