reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kochane ja na 14 do pracy:)
byłam na rehabilitacji ale dzisiaj nie brałam kapieli bo dostałam@
Gaja poszła na drzemke a ja musze oporządzic domek i cos jej ugotowac byłysmy juz na ponad godzinnym spacerze:)
Śniegu po pachy:)

reklama
Bodzinka filmik powalający hehe :-D
Asiulka zdrówka dla siostry :tak: a co masz za katalog?

Witam, u mnie dzisiaj brzydka pogoda, od wczoraj mega wieje i sypie śnieg :sorry2: więc ze spacerków nici :sorry2: M przyszedł ze służby i śpi a Kuba chodzi i coś marudzi od rana i już mnie trafia :confused2: teściowie nie przyjadą bo rury im znowu zamarzły no cóż, więcej zapraszać nie będę :no: rosołek ugotowany, jeszcze drugie wyczarować i wolne :tak: miałam ciasto robić ale jak teściowej nie będzie to nic nie robię :tak: przynajmniej mam mniej roboty :-) macie pozdrowienia od Aleksi :tak: ja idę Kubie dać rosołku bo jęczy mam zjeść ;-)

Beata serio? A to już nie jesteśmy "szczekającymi małolatami" i fałszywymi rządzicielkami ? :confused:
Starszaki już ze szkoły przyszli. Włączam więc im bajkę a sama uciekam do banku. :tak:

Witam się popołudniowo :tak:.
Małż mój wziął się za szpachlowanie :cool:, ja mam chwilkę dla siebie. Ciśnienie dzisiaj jakieś takie fajne, bo normalnie usypiam :shocked2:.
Przez całą noc padał śnieg, strasznie wieje, a po śniegu śladu prawie brak. Na plusie mam +2 więc coraz bliżej do wiosny :-p:-).
Miłego i spokojnego dnia :-)

Beata utrzymujesz z Aleksia kontakt?
ja też ide zrobić obiad bo brzuchy burcza:-D
fanta a u nas sporo śniegu i też w miare ciepło coś koło 0 mały szczęsliwy na maksa

Ostatnia edycja:
Nie wytrzymalam i polazlam na skwerek i sie wytarzali w śniegu :-p Wracałam na syrenie, teraz syrena padał i spi :-p

reklama
Ja byłam już w spółdzielni mieszkaniowej,haracz zapłaciłam,
po drodze zrobiłam drobne zakupy.

Maciuś się zbuntował,bo mu się w domu nudziło,ubrał się wziął naszego piesecka,
i poleciał do moich rodziców,powariować na podwórku.

Emil urzęduje w klockach lego,i stawia stację benzynową właśnie:-D
Ale morduje mnie ,że chce wyjść na dwór,i chyba pójdziemy bo przestało sypać.

M.śpi po nocce,a ja walczę z allegro,wystawiłam sobie już 4 oferty,
może coś się sprzeda bo nie mam gdzie za bardzo tego trzymać.

Beata mam katalog z avonu najnowszy 4/12,
teraz jeszcze trwa 3/12 bo dopiero od czwartku jest ważny,
ale ja już z niego robiłam zamówienie,
to co mi wczoraj przyszło,i mam najnowsze katalogi.
Właśnie zauważyłam ostatnio że Olka-Aleksia usunęła konto.
Ja ją znam kupę lat osobiście,chodziłam z nią do jednej klasy przez rok.

Do góry