reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej!
Wpadłam się przywitać oraz...Zobacz załącznik 437111
złożyć Wam kochane życzenia walentynkowe. To nie tylko święto zakochanych ale osób które kochają :-p.
Zobacz załącznik 437112
"Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest.
Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku,
nie unosi się pychą, nie dopuszcza się bezwstydu,
nie szuka swego, nie unosi się gniewem,
nie pamięta złego, nie cieszy się z niesprawiedliwości,
lecz współweseli się z prawdą.
Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy,
we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma.
Miłość nigdy nie ustaje..."

Zobacz załącznik 437113

Miłego, spokojnego oraz udanego dnia!

reklama
Aguska Krolcia zgadzam się z pracą :baffled: u nas w kraju nigdy nie będzie tak żeby kobieta w ciąży i z dzieckiem miała możliwość się kształcić i pracować :confused2: ja z miłą chęcią poszła bym do pracy, ale dwa problemy, Kuba co chwilę chory z przedszkola przychodzi no i u nas nie ma gdzie pracować a dojeżdżać masakra i za marne grosze pracować :confused2:

Witam w walentynki :-) Kuba ogląda bajkę, M na służbie będzie jutro a mi się nic nie chce :sorry: ale sobie posprzątałam, obiad jest więc wolne :tak: trzeba się przejść do sklepu po ziemniaczki i do apteki :tak: a dzisiaj piękna pogoda więc wyciągnę sanki i się przejdziemy :-) chociaż mam lenia i nie chce mi się na dwór wychodzić :-p M na przyszły tydzień ma poligon i pod poniedziałku do piątku będzie w polu siedział nawet w nocy więc będę sama w domu :sorry: i chyba pojadę do mamy na kilka dni :tak: trzeba się zacząć szykować do sklepu bo jak będę tak siedzieć to nigdzie nie pójdę :-p

I ja Wam życzę dużo miłości, nie tylko w tym urokliwym dniu. ;-):-)

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 23
krolcia zuch chłopak;-)
justa dziewczyny maja racje śliczne:tak:

a ja sprzątam ,już Bartka pokój wysprzątałam teraz wzięłam sie za łazienke.M wzial bartka na spacer mimo że nie spodobał mi sie ten pomysł to m uznał że nic mu nie będzie na krótkim spacerku a nawet lepiej będzie bo sie chociaż dotleni a że spadł śnieg to chce wykorzystać.hm.. no zobaczymy mam nadzieje że mokry nie wróci:sorry:

Witam mamusie w ten słoneczny i bardzo ciepły dzień, aż 0 stopni w Oleśnicy! :-D

Zobacz załącznik 437140
W dzień ten walentynkowy wszystkich mamusiom DUŻO MIŁOŚCI życzę :*

hthty.gif

Krolcia bardzo fajne, że młody tak dobrze na antybiotyk reaguje. Teraz prosta droga do wyzdrowienia :-)
No i brawo dla dzielnego chłopaka za szczepienia :-)

Aguśka szok z tymi przedszkolami. Może ja to już na zaś zaklepię miejsce.... Ale jak Krolcia napisała, niestety durne przepisy czasem bardzo utrudniają oddanie dziecka do przedszkola czy żłobka...
A ze sprzątaniem zajdź do mojej kuchni też :-D hihi

Witam Mateuszkowa czuj się u nas dobrze :-)

Fanta również życzę miłego dnia :*

Beatko transakcja wiązana, ja pójdę do sklepu i z młodym na sanki a Tobie zostawię swojego dziabąga :-)

Justa śliczny ten kotek! JA to chyba u Ciebie zamówię pluszaka kotka :-) dla młodego :-)

A my z P zadowoleni, wczoraj ktoś kupił na allegro kurtkę wojskową, którą po raz drugi wystawiliśmy. Haa! Sprawdził się mój mały zabieg marketingowy. Wrzuciliśmy od złotówki licytację z ceną minimalną, by dostać minimalnie 100 zł, a ktoś kupił nam przez "kup tera" za 120 zł. Jeeej! I jeszcze przedłużyliśmy umowę na internet i dwa pierwsze miesiące mamy za 1 zł, a potem do końca umowy o 30 zł mniejszy abonament niż dotychczas. Jeszcze jak kupi nam ktoś leżaczek z FP na allegro, to normalnie sprawimy bajerancką huśtawkę z bright stars młodemu. Dla dziecka rzecz a matka się cieszy jak głupia :-D

Ostatnia edycja:
Ael. - tak to z tymi mamusiami jest, ze wola kupowac maluchom niz sobie!:-DPowodzenia w interesach!
Mateuszkowa - witaj:-)
krolcia - brawo dla synusia!:-)

Co do pracy to masakra!Na to stanowisko o ktore sie staram jest 86 podań i nie wiadomo czy sie wogóle odezwą odezwa! Takie to zycia, ale i tak trza probowac!:tak:

Dziękuję, dziękuję , dziękuję!
Odpiszę wam wieczorkiem :sorry:, bo teraz muszę migiem do Urzędu Skarbowego jechać, co by PIT-a złożyć i wcześniej dostać zwrot pieniążków. :-)

reklama
Witam się Walentynkowo .
Wszystkiego najlepszego z Okazji Walentynek .
Od mężulka dostałam bombonierkę
UWAGA !!!!!
Wiśnie w likierze :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Kupił bo mu się opakowanie w kształcie serca podobało . :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry