reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Justa fajnie Ci, że się mogłaś tak spotkać.:tak:
To chyba przez te mrozy człowiek taki senny i żarty na wszystko. Tez tak mam.:dry:
Lena 4 rano:szok:?! Tosz to środek nocy!

As wzięłaś ostatecznie fenka czy nadal na zwykłych przeciwskurczowych?

Moje chłopki roztropki już śpią. Pomyślałam, ze jeszcze wpadnę z gorącym kubkiem podczytać co u Was i śmignę pod prysznic.

Mogłam , nie mogłam, chciałam nie chciałam ... musiałam :-D Musiałam wreszcie Kasi dostarczyć wiązankę ślubną jaką u mnie zamówiła dla pary młodej ,2 tygodnie temu :sorry2:, bo w tą sobotę ma już weselicho. :tak:
Wiązankę możecie zobaczyć oczywiście na blogu. ;-)
Zawsze to taki niespotykany podarunek , odmienność przy składaniu życzeń. :tak:
No i chwilę porozmawialiśmy przy wejściu do carrefura :tak::-D.

Fakt faktem , że brakuje mi spotkań naszych, regionalnych. :-(Dawno się nie widziałyśmy z dziewczynami, bo a to czasu nie ma , a to dzieci chore...:-(

krolcia smacznego!

Moje szkraby też już smacznie śpią. Mężuś na nocy w pracy...Ja jeszcze chwilę posiedzę, bo wreszcie mam ciszę i też zaraz kładę się spać. :tak:

Obejrzałam. Piękna wiązanka:szok::tak:! A kwiaty wyjątkowo pięknie Ci wyszły! Jak prawdziwe!!

Ja na weselicha zawsze dwie wiązanki robiłam:tak:. Dla młodej i młodego. Młoda dostawała wałek w świątecznym ubraniu:-D a młody trzepaczkę do dywanów.:tak:
Wałek najlepiej drewniany a trzepaczkę z wikliny, bo do tych wiązanek tylko susz dokładałam a z naturalnym kolorem zawsze najładniej się komponowało.

No i z życzeniami: "wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, ALE na wszelki wypadek....":-p;-) he he he

Witajcie!
Ja po Foto mamach! Dzisiaj bylo bardzo ciekawie, ale o tym jutro, bo juz padam!
Jak wrocilam, obiad, pozniej nauka itd i teraz mama czas, by zyczyc Wam spokojnej nocki!
Jutro wpadne z rana!

krolcia świetny pomysł. :-D Młodzi wtedy mają jakąś fajną pamiątkę .:tak::-)
Asieńka no to czekamy na relacje.:tak:

No mamuśki, meldować się z rana. :-)
Pierwsza dziś jestem? :szok:
Ale to dlatego, że zaraz do gina po tabletki uciekam i chciałam przed tym czekaniem na wizytę ,odwiedzić was i w miłym towarzystwie wypić gorący kubek herbatki z sokiem malinowym. :-)

ja dziś ide na pośredniak zobaczyć oferty pracy bo muszę tak mi wyznaczyli termin a co mi sie chce:dry:
najgorsze że pójde podpisze że byłam obejrze żałosne oferty które i tak nie sa dla mnie i wyjde:dry:

u nas troche w nocy popruszyło z małym pójdziemy na ten skromny śnieżek:tak:
a co ja miałam dziś za głupie sny!!!!!!!!!!:szok:

Hejka.;-)
Zaaasyyypało nas!!!!! Jest pięknie! I nadal prószy.

Starszy rano zachwycony. Dostał miotełkę i przykaz odśnieżenia samochodu. He he z jakim zapałem i bananem na buzi szalał z tą miotełką:-D.
Pośredniak taaaaa jak dla mnie bezużyteczna instytucja:crazy:

reklama
Do góry