reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

krolcia spróbuj. Za 10 saszetek zapłaciłam w naszej aptece 17 zł :tak:
Fanta wow, ale sprzęcior. :eek: My też mamy Nikona :tak:, ale takiego :Nikon Coolpix L100.
Aguśka jak na minione zrozy , to rzeczywiście ciepełko. :-D
Asieńka a ty po tym kursie jakiś certyfikat będziesz miała czy coś? Czy to dla własnych przyjemności tam uczęszczasz?

Ja w swoim aparacie tylko podstawowych funkcji używam. :-pZauważyłam , że też mam opcję "balans bieli" .Do czego to? :cool2:

Załączniki

• Nikon Coolpix L100.jpg
    Nikon Coolpix L100.jpg
    6,2 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
reklama
Bry!
U nas też deczko cieplej bo -10
Nocka nawet udana, tylko jedna pobudka. Ale poszłam spac ok 2 bo czytałam ksiazke i dzis nie mogłam sie z łozka zwlec. Olo maruda i ogólnie jakis rozbity bo ida wszystkie trójki na raz.
Ja zraz zmykam do mamy na klka dni bo rodzice wyjezdaja i ktos z bratem musi siedziec. Robie tylko obiadek dla P. co by miał co zjesc jak z pracy wróci.
fanta fajny aparat maze o takim....
krolcia zdrówka dla Ciebie i chłopaków!
AsienkaPL efektywnej nauki:tak:
aguska rodzinne spotkanie mówisz:) fajnie ja swojego starszego brata nie widziałam juz trzy lata ale to długa historia

Galeria: Samochody zatopione w lodzie. Tu zimą nie parkuj - (1/7) - Sfora super fotki:)

As jak tam u Ciebie? dawno nie pisalas....

Ostatnia edycja:
Różyczka :szok:
Asieńka w tvn24 mówili, że rano płonął hotel w Starachowicach. Ugasili pożar?

Lecę wstawić na obiadek. :tak:

Aguska, no tak pisałaś, że brat m ana trochę przyjechać. Pewnie nie będzie Cię przez jakiś czas, bo wiadomo gościem trzeba się zająć :-p;-).
Asienka, my swój aparat kupiliśmy ponad 2 lata temu <zrobiliśmy sobie prezent pod choinkę :-)>. Ma jakieś tam ustawienia ale z nich rzadko korzystam ;-). Ja mam dziś na obiad warzywa na patelnię z ryżem :tak:.
Justa, nikon to chyba najlepsza firma teraz ;-). Już wiesz jaki torcik Amelce zrobisz? Balans bieli oznacza, że aparat sam dostosuje barwy <ich odcień>. Coś w tym stylu. Już obiad szykujesz :szok:.
Różyczk@, my na swój pół roku zbieraliśmy, bo zawsze coś :-D

fanta my juz bylismy blisko kupienia jakiegos w lecie ale.... sie nie kupiło i teraz raczej predzej telewizor porzadny kupimy a na aparat dalej bedziemy zbierac.... hehehe

Znając życie to mój Ł z bratem sie dorwa:-D i piwko wypija:-D i takie tam:-D no sie śmiałam że niańka do nas przjedzie bo Bartuś uwielbia z wujkiem budować z klocków:tak::-D więc i dziecko na tym skorzysta:-D
A i tak będę tu zaglądać bo niańczyć brata nie będę:-D:-p za stary już na to hahaha
Justa to kiedy urodzinki robicie w weekend?kurcze ale Amelka to już duża dziewczynka ale to leci..........
różyczka to poszalałaś:-Dz kasiążką
krolcia fajnie że choroba was opuszcza:tak:
mój dziś je paste jajeczna:shocked2: póki co alergii brak bo wczoraj mu troche dałam

Fanta zupkę zawsze mam gotową na 12 , bo jak starszaki ze szkoły wracają to chce żeby zjedli coś ciepłego. :tak:A ok. 15 mamy II danie. Dziś z kurczaka najpierw zupę ugotowałam ogórkową ( jestem w trakcie gotowania) a potem do piekarnika go i będzie II danie.:tak:
Aguśka z braku funduszy zaproszę na sobotę czy niedzielę tylko bliźniaki siostry ( mają 5 lat) . Zrobię Amelce torcik, jakieś ciasteczka, kanapeczki , trochę balonów i tyle. :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry