reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

noc byla straszna,chyba przechwalilam:baffled: Weronika budzila sie prawie co godzine zeby jesc,zaqsypiala na szczescie od razu po wlozeniu do lozeczka(oczywiscie z pielucha).czasami sie boje klasc przy niej ta pieluszke bo wiecie,jak sie tak budzi co chwile to ja mam doslownie piasek w oczach i zasypiam szybciej niz ona,a to w sumie strasznie niebezpieczne zeby spala z pielucha:szok: staram sie nie zasypiac ale kurde,dzis to juz poleglam:no: :no: :no:
zuzia24-wiesz,ja mam czasami to samo,szczegolnie jak mala ma wdecia.nic wtedy nie pomaga,kreci sie i wije w lozeczku.:-( ale wystarczy ze wezme ja do nas do lozka i jest ok,hmmmm...ciekawe jaki u dzieci ten bol skomplikowany:eek: :eek: :eek:

reklama
aha!dzis bylysmy na szczepionce:baffled: :baffled: :baffled: nie nawidze igiel i jak tylko pielegniarka zaczela swoja,ja od razu lzy w oczach:-( :-( Weroniczka plakala tylko momencik-dzielna kobitka,to juz nie po mamusi;-) :-D
pielegniara powiedziala ze mala moze byc marudna i miec goraczke i faktycznie,nie bardzo mozna ja uspokoic,dopiero teraz przysnela:baffled: ale na szczescie na wszelki placz i bole mamy niezawodna rade:ODKURZACZ!:tak: :tak: zloty lek na wszystko,wystarczy ze go uslyszy i cala happy:-D :-D :-D

katarzyna_s Super ze odkurzacz dziala na twoje dziecko uspokajajaco:tak: Moja tez lubi jak odkurzacz warczy:-) Tak patrze i patrze ale moglabys sobie zrobic taki suwaczek jak jest u nas pod postami naszymi.wystarczy ze klikniesz na ktorys ktory ci sie podoba i zalozysz swoj z odliczaniem wieku twojego dzidziusia:-) Tu zamieszczam ci kilka linkow do roznych stron z suwaczkami.Mam nadzieje ze sie przydadza.
Lilypie : Free Baby stuff
simply-baby
Graphical Event Ticker for your Signature, Message Boards, Blogs and Web Page
tickercenter.com
baby-gaga
babiesfirstsite.com
vsdi.net
one in the oven
snugglepie

Lub taki jak moj to wstarczy tylko kliknac na moj suwaczek

witam z wieczorka
jeszce raz dziekuje za zyczonka:-D

co do karmienia butelkowego to moj mały jak zje wieczorem,to pochwili wsadzam go do łuzeczka i on tam sie tłucze i zasypia sam:-)

hej
Szymon też czasem zasypia po zjedzeniu kaszy ale jak jest zmeczony przeważnie jednak to chce jeszcze z tatą sie pobawić wieczorem i usypia z tatą on jeszcze śpi z nami w łózku próby odłożenia do łózeczka kończyły się płaczem po przebudzeniu jak się wyciagał przez sen i czuł zczebelki to zaraz budził się i w płacz.

witam wieczorkiem
na grzybkach byłam ,i musze powiedziec ,że nawet dużo znalazłam ,teraz za pierogi musze się wziąć tylko kiedy :eek: :confused: .

Moja Emi tez przysypiała przy cycu jak była mała, potem przy butli,ale oduczyłam ją tego powoli i teraz zasypia z misiem :tak: :-D

Iwonka masz racje ,że już sie nie pokazuje ,ja wpisałam dzieciątko i nie wskoczyło ,ale te q to ja wpisałam ,w sumie dobrze że się już nie wpisuje ,bo bysmy coraz dłuższy rzadek mieli:tak: :-D

reklama
Aga jak tam twoje krzyże ,bo mi już nic nie pomaga tzn ,z domowych sposobów ,nawet ćwiczenia nie pomagaja .:no: :baffled:
A tobie lekarz przypisał jakieś ćwiczenia :confused:

Pycha ,bo najprostrze zabawki sa najlepsze :tak: :-D :-D Moja Emi kiedyś bawiła się podobnie ale takim koszykiem plasikowym na zakupy jak są w sklepach ,nasz był akurat z NETTO:tak: :-D

Do góry