reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Lenka najlepsze dla TATY :-):-)

Witajcie .
Noc przespana w sumie spokojnie.
Miałam tylko 2 mocne skurcze ,które mnie obudziły.;-)
Jest trochę lepiej ,ale nie jakoś super .
Wiem doskonale ,że to wina stresu ,więc mam nadzieję ,że wkrótce minie ,bo sytuacja stresowa też już się wyjaśniła...
Pozdrawiam i miłego dnia babeczki.

Lenka najlepsze dla TATY :-):-)

Witajcie .
Noc przespana w sumie spokojnie.
Miałam tylko 2 mocne skurcze ,które mnie obudziły.;-)
Jest trochę lepiej ,ale nie jakoś super .
Wiem doskonale ,że to wina stresu ,więc mam nadzieję ,że wkrótce minie ,bo sytuacja stresowa też już się wyjaśniła...
Pozdrawiam i miłego dnia babeczki.

Ja bym Ciebie wzięła na kolano i przyłożyła:wściekła/y:miałas sie nie stresowac i wypoczywac!!

JUSTA zyjesz czy dalej słuchasz muzy??:-p

reklama
Lenko najlepszego dla Twojego taty :-)

As cieszę się, że już lepiej i ta sytuacja stresowa się wyjaśniła...ale babo! Uważaj na siebie!

Ja się witam niedzielnie i samotnie. Siedzę sama z małym. Dzwonili wczoraj moi rodzice, że przyjadą, ale zadzwonili potem za godzinę, że akumulator padł a prostownik do ładowania akurat mój brat pożyczył :dry:
A tak się cieszyłam, że przyjadą, od świąt się nie widzieliśmy :-(

Do góry