reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam! Wczoraj nie mialam kiedy zajrzec ale dzis sie melduje! U nas leje deszcz a musze jechac do marketu na zakupy......Jeszcze poczekamy troche moze przejdzie.Spoznione ZYCZONKA DLA MACIUSIA
STO LAT! STO LAT! STO LAT! STO LAT!
NIECHAJ ZYJE NAM!!!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Hej
Emi spała do 7;30 wiec nie moge narzekac:no: :-) a że zaczeła zaraz po przebudzeniu wołać ee to musiałam zaraz z wyrka się zwlec i na nocnik ją posadzić:baffled: ;-)

Na spacerku już byłam ,ale tylko do sklepu i z powrotem ,bo tez u nas pada i wieje

Jak zwykle w weekend, wpadam tylko się przywitać:-)
U nas pobudka była znowu o 5.30:wściekła/y:. Ale potem Kubulek jeszcze troszkę pospał z nami w łóżku.
Pogoda beznadziejna - leje i wieje, więc też siedzimy w domku. Mój mały zaczyna raczkować coraz lepiej, nawet na panelach już się nie rozjeżdża, jak przedtem:tak::-D. Nauczył się też ładnie sam siadać:tak:. Aż miło patrzeć na te jego wyczyny.

ufff................ i po imprezie, było OK, Maja wybrała różaniec :-D ale ja dziś jestem padnięta, potrzebuję świeżego powietrza, a jak na razie nie zapowiada się na przejasnienie, tez wieje i pada

reklama
Do góry