reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a aj własnie zajadam nutelle:-D moje dziecie zasneło ale jeszcze go nie kapalam ani nie jadł mleczka na noc, wiec bede musiała go obudzic:tak:
Noelia a o ktorej twoja niunia rano wstaja jak tak szybko ja kładziesz??
bo ja wole pozniej połozyc ale za to rano pospac

Brenda to zależy ,tylko jeszcze nie wiem od czego:-D :confused: ,czasem potrafi spać do 8;30 i nawet jak ją tak wcześnie połozę a czasem o 6 juz jest na nogach jak połozę ją o 8 .Także jestem już do wszystkiego przyzwyczajona i jutro zobaczymy o której się obudzi.Ale ja bardzo lubię mieć wieczory wolne, że tak powiem :tak:

Noelia no w sumie to tak ,u mnie tez sie zdazy ze mały szybciej idzie spac i rano spi ładnie.....wlasnie zasypia od nowa bo go zbudziłam na kapiel ,ale jesc nie chciał:eek:
a z tym winkiem no no dobre bedzie na mrozne wieczory:-D
ciekawe jak imprezka u Macia

Załączniki

• tancze_na.gif
    tancze_na.gif
    695 bajtów · Wyświetleń: 67
Jeżeli chodzi o spanie, to ja też wolę wcześniej ululać Agę i mieć wolny wieczór dla siebie. Nie przeszkadza mi, że muszę wstać o 6.00 czy o 7.00.

Joanna pogoda okropna. Już wszystko stopniało. Jest wietrzysko, deszcz i ok 6-7 stopni. Niestety nad morzem przekleństwem są wiatry. Jak zacznie wiuchać to końca nie widać.

to prawda jesien nad morzem jest straszna wieje okropnie:-( ,ale za to lato super bo blisko do wody:-) teraz tez pada snieg z deszczem.....mam nadzieje ze jutro bedzie troszke lepsza pogoda bo 3 dzien w domu to niemam zamiaru siedziec,wyjde z małym choc bym miała go folia zakrywac a ja zmoknac;-)

Dzisiaj też nie byłyśmy na spacerze. Strasznie leje i wieje. A tak w ogóle to cały tydzień chodziłam na dosłownie 20-30 minut, bo Aga smarkająca jest i cały czas oddycha dziobem.

Magda a mowia ze powietrze morskie jest zdrowe,ale trudno byc zdrowym jak mamy tak pogode mokra i wietrzna:dry:

a teraz sie zegnam i lece spac:-) zycze przespanej nocki

reklama
dobry
choc nie zabardzo,poniewaz cała noc deszcz lał i teraz tez pada...wiec nastepny dzien przechlapany:-( ja chce lato i upały:-)

a czy ja pisałam juz ze u mnie roczek razem z chrzcinami bedzie wiec mamy podwojna impre:-D

Do góry