reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie nocnie.
Wszyscy na Pasterce ,a ja w domku i zajadam pierogi .
U nas wigilia mega duża i super było.
Prezenty nie mieściły się pod choinką .:szok::szok::-D:-D:-D
Do tego mój mąż oszalał .
Nasz kochany maluszek w brzuszku też dostał prezent od Mikołaja :szok::szok::-D:-D
Cudowną maskotkę żółtego słonia z podniesioną trąbą :-D:-D:-D
Mikołaj nie wiedział jak popdpisać to się wysilił i napisał .
ANETA + dziecko :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No wariat mój kochany :-):-)
Wracam do kuchni ,bo cała nocka pewnie przede mną .
Na 14 mam gości ,a ja jeszcze w proszku .:baffled::baffled::-D:-D:-D
Ale dam radę .
Jak przeżyję jutrzejszy dzień to dożyję do końca świata i jeden dzień dłużej .:szok::szok::szok:
Nie mam innego wyjścia .:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam świątecznie :-)
As, napewno przeżyjesz dzisiejszy dzień :tak:. 3mam kciukasy :-):-).
Ja przed chwilką położyłam małego spać i o dziwo usnoł :laugh2:. Kuba zadowolony z prezentów, z tych konkretniejszych dostał mega dużą kolejkę i odkurzacz, a od kąd rozpakował prezenty dosłownie nie mam dziecka :-D:tak:;-). Mężuś również zadowolony z prezentu, teraz mam komputer tylko dla siebie :-D.
Miłego dnia dziewczyny!

As jak miło :-)
U nas w tym roku bardzo ksromnie...Fifi dostał kombinezon i takie symboliczne piankowe klocuszki a Lolo robota. Mysmy nie dostali nic ;-) (ja sobie kupiłam:-p)..Teraz ja zajmuje się dzieciakaimi, Fifulcowi idą zęby....A M siedzi na kompie...NORMA..:-(

Witam się poświatecznie a moze swiatecznie;)JUtro do pracy:)
Własnie pakuję męża...ehhh smutny czas...ale w piatek wyjedzie do nas z powrotem:)takze jeszcze tylko 4 dni i znów razem:)Ja dostałam od męża express od rodziców 100 zł a od brata i bratowej kosmetyki:)

Witam się poświątecznie, choć u mnie to prawie bez zmian będzie, no może mniej obżerania się :-D
nawet mężula mam jeszcze prawie tydzień w domu, więc mam luz...
a moi starsi (tzn mąż i starsza córeczka) jeszcze śpią, a mi się marzy dobra kawa, tylko ja lubię kawkę do drugiego śmiadania, a mi pod nosem na ławie pachnie pierniczek... mniaaam. nic nie piekłam w tym roku na święta, a nie dość że się najadłam u teściów, to jeszcze wałówy dostałam :-)

witam się po świętach ale się w kur........ w niedziele męża siostra ma synka 5 niesięcznego więc na święta zrobiłam mu prezent za 50 zł a ona moim dziewczynką zrobiła za 10 zł normalnie dzok kupiła guwno bo takie jajko z dinozałrem ktrórew mnie w sklepie kosztuje 2.90 i spinki

no nietrafione prezenty to niestety ból niejednych świąt... ja dla młodszej zamówiłam pampersy, ale majteczkowe, żeby ściągać i zakładać było wygodniej stojącej małej, no i dostałam zwykłe, a grrrrrr, no ale trudno następnym razem będzie umowa tylko na wymianę kasą, a sama kupię to co będzie potrzeba

Witam poświatecznie :-)
No ja nie mam problemu nietrafionych prezentów bo moje dzieciaki od rodziny nie dostały NIC:sorry::sorry:Ale to norma..Dzisiaj jedziemy do mojego dziadka, on zawsze jakiś drobiazg ma..Chrzestna juniorka sie umówiła na "po świętach" bo wyjechała.. A reszta no cóz...Trudno się mówi...Choroba mnie rozlożyła w swieta ale juz lepiej troszku jest....Ide wypić Inke. :-)

Witajcie nocnie.
Wszyscy na Pasterce ,a ja w domku i zajadam pierogi .
U nas wigilia mega duża i super było.
Prezenty nie mieściły się pod choinką .:szok::szok::-D:-D:-D
Do tego mój mąż oszalał .
Nasz kochany maluszek w brzuszku też dostał prezent od Mikołaja :szok::szok::-D:-D
Cudowną maskotkę żółtego słonia z podniesioną trąbą :-D:-D:-D
Mikołaj nie wiedział jak popdpisać to się wysilił i napisał .
ANETA + dziecko :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No wariat mój kochany :-):-)
Wracam do kuchni ,bo cała nocka pewnie przede mną .
Na 14 mam gości ,a ja jeszcze w proszku .:baffled::baffled::-D:-D:-D
Ale dam radę .
Jak przeżyję jutrzejszy dzień to dożyję do końca świata i jeden dzień dłużej .:szok::szok::szok:
Nie mam innego wyjścia .:-D:-D:-D:-D:-D
Fajnie że wigilia się udała :-) no i superowy prezencik dostałaś znaczy dzidziuś dostał :-)
Witam świątecznie :-)
As, napewno przeżyjesz dzisiejszy dzień :tak:. 3mam kciukasy :-):-).
Ja przed chwilką położyłam małego spać i o dziwo usnoł :laugh2:. Kuba zadowolony z prezentów, z tych konkretniejszych dostał mega dużą kolejkę i odkurzacz, a od kąd rozpakował prezenty dosłownie nie mam dziecka :-D:tak:;-). Mężuś również zadowolony z prezentu, teraz mam komputer tylko dla siebie :-D.
Miłego dnia dziewczyny!
A co kupiłaś mężowy? bo chyba nie doczytałam :zawstydzona/y:

Witam się poświatecznie a moze swiatecznie;)JUtro do pracy:)
Własnie pakuję męża...ehhh smutny czas...ale w piatek wyjedzie do nas z powrotem:)takze jeszcze tylko 4 dni i znów razem:)Ja dostałam od męża express od rodziców 100 zł a od brata i bratowej kosmetyki:)
Oj to bardzo fajny prezent będziesz piła teraz pycha kawę :-)
Witam się poświątecznie, choć u mnie to prawie bez zmian będzie, no może mniej obżerania się :-D
nawet mężula mam jeszcze prawie tydzień w domu, więc mam luz...
a moi starsi (tzn mąż i starsza córeczka) jeszcze śpią, a mi się marzy dobra kawa, tylko ja lubię kawkę do drugiego śmiadania, a mi pod nosem na ławie pachnie pierniczek... mniaaam. nic nie piekłam w tym roku na święta, a nie dość że się najadłam u teściów, to jeszcze wałówy dostałam :-)
Witaj my się chyba nie znamy jeszcze :-)więc witaj u nas
witam się po świętach ale się w kur........ w niedziele męża siostra ma synka 5 niesięcznego więc na święta zrobiłam mu prezent za 50 zł a ona moim dziewczynką zrobiła za 10 zł normalnie dzok kupiła guwno bo takie jajko z dinozałrem ktrórew mnie w sklepie kosztuje 2.90 i spinki
No wiesz liczy się gest :sorry:
no nietrafione prezenty to niestety ból niejednych świąt... ja dla młodszej zamówiłam pampersy, ale majteczkowe, żeby ściągać i zakładać było wygodniej stojącej małej, no i dostałam zwykłe, a grrrrrr, no ale trudno następnym razem będzie umowa tylko na wymianę kasą, a sama kupię to co będzie potrzeba
:-) zawsze jest też dobry i poręczny prezent

Witam poświątecznie oj dobrze że już święta przeszły i trzeba wracać to pracy koniec leniuchowania :-)
dziewczyny w jakich proszkach pierzecie ubrania bo mój proszek nie dopiera i zastanawiam się nad zmianą proszku

reklama
Do góry